Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

«Παιγνίδι έξι βαθμών»

Share this:

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και για το επικείμενο παιγνίδι με την Δόξα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Πάρης Φωκαΐδης.

Αναλυτικά: 

Για την πρόκριση: «Ήταν μια δίκαιη επικράτηση. Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας η οποία ήταν εμφανής. Το πάλεψε η Αναγέννηση αλλά υπήρχε διαφορά δυναμικότητας».

Για την παρουσία του Στυλιανού Κωνσταντίνου: «Είχε μια καλή εμφάνιση. Όχι μόνο δεν δέχθηκε γκολ αλλά είχε και τρεις σωτήριες επεμβάσεις. Έδειξε ετοιμότητα και ήταν κάτι που φάνηκε εδώ και καιρό. Τον Ιανουάριο δεν θα κινηθούμε για τερματοφύλακα αφού Χίντι και Στυλιανός είναι δύο καλές επιλογές για να πάμε μέχρι το τέλος».

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Στον θεσμό του κυπέλλου θέλουμε την διάκριση και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Στο πρωτάθλημα θέλουμε την παραμονή. Βρισκόμαστε στην 11η θέση και μας επιτρέπει να ελπίζουμε. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Δόξα που είναι αρκετά ανταγωνιστική. Δεν θα είναι εύκολο το παιγνίδι, θα πρέπει οι παίκτες να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο του προπονητή. Είναι παιγνίδι έξι βαθμών. Όλα τα παιγνίδια με τις ομάδες του β’ γκρουπ θα είναι έξι βαθμών. Είναι κάτι που πρέπει να δείξει η ομάδα ότι μπορεί να διαχειριστεί τα παιγνίδια. Καλός εχόντων των πραγμάτων με την ενίσχυση που θα γίνει ελπίζουμε ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Αγωνιστικά νέα: «Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με τον Πολυκάρπου και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα είναι διαθέσιμος. Το πιθανότερο είναι να μην προλάβει. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν προβλήματα».

Για την ανακοίνωση των οργανωμένων κατά του Χρύση Μιχαήλ μετά τις δηλώσεις του στο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ: « Εδώ που βρίσκεται ο Ολυμπιακός το οφείλει στους φίλος του. Σε σχέση με την ανακοίνωση κρατώ την τελευταία παράγραφο που έγραφε ότι ήταν μια κακή παρένθεση και συνεχίζουμε. Θεωρώ ότι ο Χρύσης κέρδισε τον κόσμο του Ολυμπιακού. Από την άλλη είναι λογική η αντίδραση του κόσμου μετά από μια ήττα αλλά το καλύτερο είναι να εστιάζουμε το μέλλον ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος