Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Η πρόταση του Παναθηναϊκού στους παίκτες του!

Share this:

Όπως αναμενόταν, σήμερα στο προπονητικό κέντρο αντιπροσωπεία της διοίκησης του Παναθηναϊκού, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Κωνσταντίνου και τον γενικό διευθυντή Αγησίλαο Τουμαζάτο.



Οι δυο τους παρουσίασαν τη πρόταση της διοίκησης για την αποπληρωμή της δόσης Οκτωβρίου, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποφύγουν να υπάρξουν προσφυγές από την Παρασκευή, όπως θα είχε δικαίωμα κάθε πράσινος.

Η πρόταση της διοίκησης είχε ως εξής. Να πληρωθούν την επόμενη εβδομάδα το 40% της δόσης Οκτωβρίου και το υπόλοιπο να το λάβουν τον Ιανουάριο από τη δόση της Αλ Αϊν για τον Μπεργκ ύψους 800.000 ευρώ. Λέγοντας πως πρόκειται για εγγυημένα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του Παναθηναϊκού στις αρχές του νέου έτους.

Ενστάσεις δεν διατυπώθηκαν από τους ποδοσφαιριστές την ώρα της ανακοίνωσης της πρότασης, παρά μόνο ερωτήσεις σχετικά με το πως θα είναι κατοχυρωμένοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και πλέον η διοίκηση του τριφυλλιού βαδίζουμε στην εφαρμογή του συγκεκριμένου πλάνου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως πριν τη πρόταση ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων τους είπε: "Εκτιμώ την στάση που δείχνετε όλο αυτό το διάστημα και προσπάθεια μας είναι να μην χάσατε καθόλου χρήματα απ' όσα έχετε να λαμβάνετε θα κάνουμε ότι μπορούμε για αυτό".

Βέβαια παρά το γεγονός πως δεν υπήρξαν ενστάσεις από τους ποδοσφαιριστές εκείνη την ώρα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως θα ενεργήσει ο κάθε ένας εξ αυτών τις επόμενες μέρες. Όπως επίσης και τι θα γίνει με το 1,3 που θα πρέπει να δοθεί τον Ιανουάριο αν και το πιθανότερο είναι πως οι πράσινοι ευελπιστούν σε πωλήσεις παικτών τον Ιανουάριο για να καλύψουν και αυτή τη δόση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος