Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Εμπιστεύονται τον κατοχικό στρατό οι Τ/κ στα κατεχομένα

Share this:



Εμπιστεύονται περισσότερο τον κατοχικό στρατό από ότι οποιοδήποτε άλλο "πολιτικό θεσμό" οι Τουρκοκύπριοι στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας, την οποία πραγματοποίησε η εταιρεία Τάργκετ με τη συμμετοχή 617 ατόμων. 

Με σειρά όπως εμφανίστηκαν στα αποτελέσματα της έρευνας, στο ερώτημα πως αξιολογούν τους θεσμούς, οι Τουρκοκύπριοι ανέδειξαν στην πρώτη θέση τον κατοχικό στρατό, ενώ ακολουθεί η λεγόμενη "προεδρία, η "αστυνομία", η "πρωθυπουργία", τα ΜΜΕ, η "δικαστική εξουσία", ενώ η λεγόμενη "βουλή" έρχεται αρκετά πιο πίσω στην κατάταξη.

Η έρευνα έγινε με προσωπικές συνεντεύξεις. 

Βαθμό πάνω από τη βάση εξασφάλισε μόνο ο Μουσταφά Ακιντζί, ενώ ακολουθεί με 4,14 από τα 10 ο «πρωθυπουργός» Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν.

Όσο αφορά στα κόμματα και τον τρόπο που αντιπολιτεύονται πρώτο έρχεται το κόμμα του Λαού, του οποίου ηγέτης είναι ο Οζερσάι.

Ενδιαφέρον στοιχείο, σύμφωνα με πηγές εντός των κατεχομένων, είναι το γεγονός ότι Κόμμα Εθνικής Ενότητας και Ρεπουμπλικανικό κόμμα δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε ποσοστό, το οποίο αγγίζει το 3-4%, γεγονός που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο εκπλήξεων σε ενδεχόμενη "εκλογική αναμέτρηση".

Ενδιαφέρον επίσης το γεγονός ότι το κόμμα των εποίκων κάνει την επανεμφάνισή του στο σκηνικό των κατεχομένων. 



Πηγή: SigmaLive Τοπικές Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος