Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Απόλλων: Όσο ήταν… φρέσκος

Share this:



Ο Απόλλωνας σε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι, προηγήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε στο δεύτερο ημίχρονο να κρατήσει τη νίκη, φεύγοντας από άλλη μια έδρα με το 1-1. Συνολικά σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, η ομάδα του Αυγουστή εξήλθε ισόπαλη 1-1.

Στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου, οι δυνάμεις του τον εγκατέλειπαν. Αυτό φυσικά είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς προερχόταν από ένα δύσκολο πρόγραμμα και την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης κόντρα στην Αταλάντα. Η έλλειψη δυνάμεων ήταν φανερή στο δεύτερο ημίχρονο στην ΑΕΚ Αρένα, κάτι που ανάγκασε τον Απόλλωνα να οπισθοχωρήσει και να δεχθεί τελικά το γκολ της ισοφάρισης. Πάντως, όσο οι ποδοσφαιριστές είχαν ενέργεια, είχαν αρκετά καλή παρουσία, απέναντι σε μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα μετρούσε τέσσερις σερί νίκες.

Η ισοπαλία σε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι (1-1 με Ανόρθωση και ΑΕΛ), δεν είναι αποτυχία για την ομάδα του Σωφρόνη, που καλείται να εκμεταλλευτεί την διακοπή έτσι ώστε να ανασυντάξει δυνάμεις για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
 



Πηγή: SigmaLive Sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος