Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Απολογίες Δίπλαρου σε κόρες Χριστόφια για ψευδείς κατηγορίες

Share this:

Ως ατεκμηρίωτη, εσφαλμένη, ψευδής και αναληθής χαρακτηρίζεται η αναφορά του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευθύμιου Δίπλαρου για τις κόρες του τέως Προέδρου σε εκπομπή, τον Μάρτιο του 2013, όπου έλεγε ότι οι κόρες Χριστόφια έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό πριν από το κούρεμα του 2013.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Χαραυγή για την δήλωση ότι «η κόρη του τέως Προέδρου έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό πριν από το κούρεμα καταθέσεων», καταχωρήθηκε αγωγή δυσφήμισης εκ μέρους της Χριστίνας και της Μαριάννας Χριστόφια κατά του βουλευτή, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Ο ίδιος ο βουλευτής σε δήλωσή του ενώπιο Δικαστηρίου στις 27 Οκτωβρίου, αποδέχθηκε ότι η επίμαχη δήλωση του ήταν «ψευδής, αναληθής, εντελώς ατεκμηρίωτη και εσφαλμένη αφού δεν βασιζόταν σε υπαρκτά γεγονότα». Ο ίδιος απολογήθηκε και δήλωσε ότι δεν είχε σκοπό να θίξει ή να αμφισβητήσει το ήθος, την εντιμότητα, την τιμιότητα και το ήθος των δυο.

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέρει: «Η αυτοκριτική και η απολογία είναι δύο από τα σημαντικότερα στοιχεία του χαρακτήρα που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος και ειδικότερα ένας πολιτικός».

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος