Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ο πιο παλιός παίκτης της Τσέλσι δεν έχει παίξει σε 8 χρόνια!

Share this:

Ονομάζεται Ματέι Ντέλατς, είναι ο πιο παλιός παίκτης που ανήκει στο ρόστερ της Τσέλσι κι όμως, δεν έχει γράψει ούτε μία συμμετοχή από το 2009 που υπέγραψε στους "μπλε"!

Σε ηλικία 18 ετών αποφάσισε να αφήσει την πατρίδα του, την Κροατία και την Ίντερ Ζάπρεσιτς για να κάνει το μεγάλο άλμα στην Αγγλία και δη σε ένα κλαμπ όπως είναι η Τσέλσι. Ποιος, άλλωστε, στη θέση του θα αρνιόταν μία τόσο μεγάλη προοπτική; Βέβαια κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί, πολλώ δε μάλλον ο ίδιος, ότι θα περνούσαν οχτώ χρόνια από τη στιγμή που ο 25χρονος σήμερα τερματοφύλακας θα ανήκει ακόμη στην Τσέλσι και δεν θα είχε "γράψει" ούτε... μισή συμμετοχή σε επίσημο αγώνα με τους "μπλε"!

Ο Ντέλατς υπέγραψε στους Λονδρέζους τον Σεπτέμβριο του 2009 για πέντε χρόνια, αλλά παρέμεινε εκείνη τη σεζόν στην Ίντερ Ζάπρεσιτς, με την προοπτική να μετακομίσει στο Νησί την επόμενη σεζόν. Όπερ κι εγένετο, όμως φάνταζε σχεδόν δεδομένο ότι θα δοθεί κάπου δανεικός και πράγματι, δόθηκε στη Φίτεσε, όπου ωστόσο δεν έπαιξε καθόλου στην πρώτη ομάδα το 2010-11. Την επόμενη χρονιά υπήρξε νέος δανεισμός, αυτή τη φορά στην Ντιναμό Μπουντεγιόβιτσε, παίζοντας σε μόλις ένα ματς.

Με δανεισμό συνεχίστηκε η καριέρα του και την επόμενη χρονιά, αυτή τη φορά στην Γκιμαράες, αλλά η μοναδική του συμμετοχή ήταν στη Β' ομάδα το 2012-13. Τον Γενάρη του '13 επέστρεψε στην πατρίδα του για να δοθεί δανεικός στην πρώην ομάδα του, τη Ζάπρεσιτς, μετρώντας 14 συμμετοχές. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους "έγραψε" ακόμη έναν δανεισμό στο ενεργητικό του, αυτή τη φορά στη Βοϊβοντίνα και το σκηνικό παρέμενε απαράλλαχτο. Δανεισμός στον... δανεισμό, με τις Σαράγεβο, Αρλ, ξανά Σαράγεβο και πέρυσι στη Μουσκρόν.

Συνολικά, δηλαδή, μιλάμε για εννιά δανεισμούς σε οχτώ διαφορετικές ομάδες σε αυτή την οχταετία που ανήκει στην Τσέλσι ο Κροάτης πορτιέρο, με τον χρόνο συμμετοχής του στους "μπλε" να παραμένει... μηδενικός. Όλα αυτά για να φτάσει η στιγμή που και ο ίδιος το πήρε απόφαση πως προοπτική στο Λονδίνο δεν υπάρχει για τον ίδιο, ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από την Τσέλσι κι ετοιμάζεται για... άλλες πολιτείες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος