Βλέπεις την πρώτη φωτογραφία- είναι μια γνωστή σου με τη φίλη της. Στέκονται πάνω στην άμμο φορώντας κάτι μαγιό που θυμίζουν έντονα υφασμάτινους σελιδοδείκτες. Κάνεις ένα scroll down με το ποντίκι και η επόμενη φώτο είναι ενός παλιού σου συμμαθητή που πίνει μπύρες, επίσης στη θάλασσα. Ακολουθεί μία με την γιαγιά σου και τον παππού σου (που προσφάτως έκαναν λογαριασμό στο Facebook) να παρτάρουν μέχρι λιποθυμίας- κι αυτοί σε μια παραλία. Κοινός παρονομαστής και στις 3 περιπτώσεις, η τοποθεσία: Μύκονος.
Μελαγχολείς. Κοιτάς γύρω σου: εξακολουθείς να βρίσκεσαι στο υπόγειο που μένεις, εκεί που μονάχα στις 12:03 κάθε μέρα μπαίνει- για 32 ολόκληρα δευτερόλεπτα- ο ήλιος, πριν χαθεί και πάλι για 24 ώρες. Σκέφτεσαι πόσο πολύ θα ήθελες να ήσουν κι εσύ στη Μύκονο και να το παίζεις ιστορία- κι ας είσαι εντελώς ανιστόρητος.
Ρε συ, μην σκας- χαμογέλα. Στην εποχή των social media ζούμε. Σημασία δεν έχει να πας πράγματι στο νησί, αλλά να δώσεις την εντύπωση πως έχεις πάει. Μετά, θ’ ακολουθήσει ορυμαγδός από likes, ακόμα κι αν βρίσκεσαι στην πραγματικότητα στα Καμιναράτα (χωριό της Κεφαλονιάς με κάτι σαν 8 καταγεγραμμένους κατοίκους είναι).
To menshouse, λοιπόν, είναι όπως πάντα εδώ για σένα προκειμένου να τους ξεγελάσεις όλους. Το μόνο που χρειάζεται είναι ν’ ακολουθήσεις κατά γράμμα τις παρακάτω 5 συμβουλές…
Κάλυψη- απόκρυψη με Mykonos Live TV
Πανεύκολο: ποστάρεις στο προφίλ σου ένα βίντεο από το άγιο (εκ του «Κολάζει και άγιο») κανάλι Mykonos Live TV και βάζεις σχόλιο από πάνω «Κι εκεί με ανακάλυψαν οι άτιμοι! Γίναμε και σταρ τώρα… #Mykonos_live_tv».
Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται κανείς ν’ αναρωτηθεί πού στο καλό είσαι εσύ στο πλάνο καθώς όλοι θα βλέπουν- προφανώς…- την Χριστίνα Στεφανίδη, όμως αν πέσεις σε κάποιον περίεργο που θα σου γράψει “Που είσαι ρε bro;”, του απαντάς “Στο 00:40 ρε bro, περνάω μπροστά από την κάμερα!».
Δεν τον χάλασε…
Βρείτε τις διαφορές
Είναι σα να κλέβεις εκκλησία: στα νησιά των Κυκλάδων η χώρα είναι παντού η ίδια. Αυτά τα γαλάζια- λευκά σπιτάκια με τα πλακόστρωτα στενά που όλοι μας, γραφικοί όντες, τα χαρακτηρίζουμε «γραφικά».
Ε, ωραία, ιδού η λύση: ανεβάζεις μια βραδινή φώτο από τη Μήλο που είχες πάει το 2009 με φόντο ένα κακοφωτισμένο γαλανόλευκο σπιτάκι και γράφεις από πάνω «Τριημεράκι- απόδραση στη Μύκονο. Το είχαμε ανάγκη!».
Αν δεν δουλεύει κάποιος στο τμήμα υπολογιστών της CIΑ δεν παίζει να καταλάβει πως είσαι ψεύτης εφάμιλλος του Μάνθου Φουστάνου.
Check this out
Εντάξει, ναι: η τεχνολογία έχει κάνει άλματα, τα ρομπότ θ’ αντικαταστήσουν τους ανθρώπους και μπλα- μπλα- μπλα μέχρι να τρέξει αίμα από τ’ αυτιά μας και να τα κόψουμε σαν άλλοι Βαν Γκονγκ. Μόνο που εμείς είμαστε τα έλλογα όντα κι αυτά είναι μηχανές. Επομένως, μπορούμε να τα ξεγελάσουμε όποτε θέλουμε προς όφελός μας.
Τι κάνεις στην προκειμένη περίπτωση; Ανεβάζεις μια σαχλαμάρα σε φώτο (ας πούμε λόγια σοφών: «Η ζωή είναι ένα πηγάδι στο οποίο οι φωνές διπλασιάζονται κατά το δοκούν») κι έπειτα κάνεις check in. Πληκτρολογείς, φυσικά, από το υπόγειό σου “Mykonos” και σου το βγάζει πρώτο αποτέλεσμα. Το ταγκάρεις και καθάρισες.Σατανά…
Ασ’ τα τα μαλλάκια σου
Δώσε προσοχή: κοντινή, πολύ κοντινή λήψη. Να φαίνεται μόνο το πρόσωπό σου και ο ουρανός πίσω σου. Αν έχεις μακριά μαλλιά, φροντίζεις να είναι ανακατωμένα σαν τρελά και να «πετάνε» προς τη μία πλευρά. Κλικ και ανεβάζεις την εικόνα με σχόλιο «Νησί των ανέμων όνομα και πράμα- ξεμαλλιαστήκαμε ρε Μύυυυυυκοοοονοοος!!!».
Αν τα ’χεις κοντοκουρεμένα ή είσαι της σχολής Κωστής Ραπτόπουλος, βγάζεις ξανά την ίδια φώτο (πρόσωπο- ουρανός) και το σχόλιο αλλάζει σε «Ευτυχώς δεν είμαστε μακρυμάλληδες ρε φίλε, δε θα μπορούσαμε να δούμε μπροστά μας με τόσο αέρα! Κλασική Μύυυυκοοονοοοος!!!».
Μπορείς ν’ απολαμβάνεις τρώγοντας ποπ- κορν τα σχόλια των γυναικών που θα φροντίσουν να πουν τι έχουν τραβήξει κατά καιρούς κι αυτές από τον αέρα της Μυκόνου.
Όχι «τα βυζιά τους» ρε.
Τα πάνδεινα…
Με τη βοήθεια των πρωτόπλαστων
Ο Αδάμ και η Εύα είναι εδώ για σένα: «δανείζεσαι» από τον Τιντορέττο τον πασίγνωστο πίνακά του «Παράδεισος» και το ανεβάζεις στο προφίλ σου, μαζί με μια φωτογραφία σου στην οποία είσαι λιάρδα από το ποτό (έλα που δεν έχεις).
Έπειτα, γράφεις από πάνω «Καλός ο σκέτος Paradise, αλλά σαν το Super Paradise, δεν έχει! Φέσι γίναμε πάλι… #Myyyyykoooonoooooos_bitches” και μετά φροντίζεις ν’ απαντάς μ’ ελαφρά καθυστέρηση και κάνοντας ηθελημένα λάθη- μιας και είσαι σουρωμένος- στα σχόλια που θα έρχονται. Παράδειγμα:
-Ένας φίλος: «Μύκονο είσαι ρε τρελέ; Πήγες Super Paradise; Τρέλα είναι!»
-Εσύ: «Γμσετα φλαρκι μυο, τα ’χω δει λόα ο που… Ο που… Που είχαμε μείνει;»
Κάτι τέτοιο, τέλος πάντων.
Έι, σα να φωτίστηκε λίγο περισσότερο το υπόγειό σου ή είναι ιδέα μας;
The post 5 τρόποι για να πείσεις ότι είσαι στη Μύκονο ενώ είσαι στα Καμιναράτα appeared first on Menshouse.gr.
Πηγή: http://ift.tt/2sQOfyM
June 07, 2017 at 03:07AM
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου