Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

"Καλπάζει" ο υδράργυρος - Καύσωνας το επόμενο τριήμερο

Share this:

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  γενικά ασθενείς 3  μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 27  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 25 στα παράλια και στους 22  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί,  ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 41  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 35  στα παράλια και στους 32  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή,  τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή και τη Δευτέρα αλλά για την Τρίτη αναμένεται πτώση.

Πηγή: ΚΥΠΕ



Πηγή: http://ift.tt/2txnu6M

June 30, 2017 at 05:23PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος