Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Λίστα με τρεις ξένους

Share this:

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει μπει το θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής Ανδρών. Η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων και ο τεχνικός διευθυντής της ΚΟΠ εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις προπονητών ώστε να καταλήξουν στον εκλεκτό.

Έχει αποφασιστεί όπως ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών να είναι ξένος. Αυτό είναι το πρώτο δεδομένο. Το δεύτερο είναι ότι δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΚΟΠ Σάββας Κωνσταντίνου, ταξίδεψε στο Ντουμπάι όπου είχε συνάντηση με τον Σέρβο προπονητή. Στη συνάντηση διαφάνηκε ότι την παρούσα στιγμή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει την Εθνική Ανδρών. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει σχηματιστεί μια λίστα 3 προπονητών.

Ο ένας από τους τρεις προπονητές είναι Ισπανός. Η λίστα των τριών προπονητών  τις επόμενες ημέρες θα τεθεί ενώπιον της ηγεσίας της ΚΟΠ για σχετική έγκριση. Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη, θα αρχίσουν επαφές έτσι ώστε να υπάρχει κατάληξη για τον νέο προπονητή της Εθνικής Ανδρών.



Διαβάστε περισσότερα: http://ift.tt/2tuc9Ul

June 30, 2017 at 08:43PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος