Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τα καρφιά του Πρωινού στην Κόνι Μεταξά μεταξά έφεραν…αποκαλύψεις! Ποιες είναι οι ηλικίες των συντελεστών της εκπομπής; (Βίντεο)

Share this:

Στο Πρωινό σχολίασαν τις δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή για τη διαμάχη με τη Ζώζα Μεταξά, επισημαίνοντας ότι ο τραγουδιστής δεν θέλει να το συνεχίσει.

«Καλά κάνει και λέει ότι δεν φταίνε τα παιδιά σε τίποτα, αλλά εντάξει η Κόνι Μεταξά έβαλε το χεράκι της, ήταν δίπλα στη μητέρα της και έπρεπε να διαχωρίσει τη θέση της!» είπε ο Θέμης και η Σάσα απάντησε:

«Το παιδί είναι παιδί!» προσπάθησε να τη δικαιολογήσει η Σάσα, και η Φαίη Σκορδά την επετίμησε: «Είστε συνομήλικες σχεδόν!» «Εγώ είμαι 35 χρονών!» απάντησε η δημοσιογράφος, και ο Θέμης την έδωσε: «36 είσαι!» Διαβάστε παρακάτω…

«Είμαστε το ίδιο, κι εγώ είμαι 37!» είπε η Φαίη. «Πάντως όλοι έχουμε το 3 μπροστά, εσύ έχεις το 4!» πείραξαν τον Γεωργαντά, για να απαντήσει: «Είμαι πολύ μικρότερος και από τον Ρέμο και από όλους αυτούς, άντε!» είπε πειραγμένος ο Θέμης. Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Χαμός ξανά στο Survivor: Ο Αγγελόπουλος «ορκίζεται» εκδίκηση! Δεν θέλουν οι «Διάσημοι» να τα ξαναβρούν» με τους «Μαχητές»! (Βίντεο)

Survivor trailer: Τι γίνεται με την κόντρα Μαχητών και Διάσημων; Ο Σάκης Ρουβάς κόβει καρύδες και χορεύει! (Βίντεο)

Αποκάλυψη: Μετακομίζει η Ελένη Μενεγάκη και αγοράζει τη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου! Φωτογραφίες από το εσωτερικό…(Βίντεο)

The post Τα καρφιά του Πρωινού στην Κόνι Μεταξά μεταξά έφεραν…αποκαλύψεις! Ποιες είναι οι ηλικίες των συντελεστών της εκπομπής; (Βίντεο) appeared first on YOU WEEKLY.



Read More: http://ift.tt/2qasld3

May 24, 2017 at 11:00AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος