Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Survivor Διαρροή Τώρα: Δείτε Ποιά Ομάδα Κερδίζει Σήμερα και Ποιός Παίκτης Αποχωρεί!

Share this:

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του Survivor και οι παίκτες των δύο ομάδων θέλουν διακαώς να παραμείνουν μέχρι τον τελικό για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.
Οι τελευταίες ημέρες για τους διασήμους είναι απογοητευτικές στο Survivor, καθώς έχουν χάσει σε αγωνίσματα με σημαντικά έπαθλα αλλά και στο αγώνισμα ασυλίας με αποτέλεσμα στο σημερινό επεισόδιο να έχουμε αποχώρηση από το Survivor του Κώστα Κοκκινάκη ή του Μπο. Οι μαχητές από την άλλη πλευρά έχουν ηθικό ακμαιότατον καθώς κατορθώνουν να παίρνουν τα έπαθλα που τόσο πολύ έχουν ανάγκη και να πηγαίνουν με ψυχολογία νικητή στα αγωνίσματα.

Διάσημοι και μαχητές θα μπουν και σήμερα με απίστευτη ένταση και πάθος στο σημερινό αγώνισμα Survivor για να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους χαρίσει ένα ακόμα εντυπωσιακό έπαθλο. Ο αγωνιστικός στίβος απαιτεί συνδυασμό ταχύτητας, δύναμης, δεξιοτεχνίας και ισορροπίας. Ο στίβος είναι ίδιος με αυτόν από αγώνισμα στο τουρκικό Survivor με μόνη διαφορά στον τελικό στόχο όπου οι Τούρκοι survivors έπρεπε να στήσουν ντόμινο για να ρίξουν ένα μπαλάκι.

Επιστροφη στις νίκες έχουμε σημερα σύμφωνα με τις διαρροές για τους διάσημου οι οποιοί μπαίνουν αποφασιστικά στον αγώνακαι θα κερδίσουν σήμερα!

Ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor, σύμφωνα με διαρροές. Πώς θα επηρεάσει η αποχώρηση την ομάδα των Μαχητών.
Μετά το χθεσινό φιάσκο με την άνιση μάχη των δύο ομάδων του Survivor, οι Διάσημοι θα δεχτούν και άλλο πλήγμα! Ένας από τους πέντε παίκτες θα αποχωρήσει, ύστερα από ψηφοφορία του κοινού. Μπο ή Κώστας Κοκκινάκης θα αποχωρήσει στο σημερινό επεισόδιο από τον Άγιο Δομίνικο μετά από 3μιση μήνες;

Ο Κοκκινάκης θα αποχωρήσει σύμφωνα με διαρροές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, ο Μπο παραμένει στο παιχνίδι με ποσοστό 53%, έναντι 47% θετικών ψήφων που έλαβε ο Κώστας Κοκκινάκης. Η διαφορά τους δεν είναι μεγάλη και το γεγονός αυτό δεν προκαλεί εντύπωση, αφού ήταν και οι δύο παίκτες που δεν απασχόλησαν πολύ τα μέσα. Σημειώνουμε βέβαια ότι αυτή η πληροφορία πρόκειται για διαρροές του Survivor και όχι επίσημη πληροφορία.

συνοπτικα λοιπόν και πάντα σύμφωνα με τους χρήστες του twiiter απόψε νικούν οι διάσημοι και αποχωρεί ο κοκκινάκης!

Πηγη



Πηγή: http://ift.tt/2qBpvxF

May 31, 2017 at 10:11PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος