Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Survivor Spoiler: Αυτοί Κερδίζουν το Αποψινό Έπαθλο και Αυτός ο Παίκτης Αποχωρεί!

Share this:

Όσο περνάει, ο καιρός, οι αποχωρήσεις “θα στοιχίζουν περισσότερο” και τα έπαθλα θα γίνονται όλο και πιο φανταστικά! Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη στους παίκτες, η νικήτρια ομάδα στο αποψινό επεισόδιο θα μπει σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο και θα επισκεφτεί ένα κλαμπ. Σε λίγες εβδομάδες, το παιχνίδι θα γίνει επίσης και επίσημα ατομικό, καθώς ο κάθε παίκτης θα παίζει για τον εαυτό του.

Το αποψινό όμως επεισόδιο του Survivor, κρύβει και άλλες εκπλήξεις… Τι άλλη εξέλιξη θα υπάρξει στην κόντρα των Διασήμων και των Μαχητών που δεν λέει να κοπάσει; Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα το έπαθλο; Ποιος θα αποχωρήσει τελικά από τους Διάσημους; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες σήμερα…

Η αποχώρηση θα στοιχίσει… αριθμητικά

Η αποχώρηση του Μπο ή του Κοκκινάκη θα αλλάξει άρδην τις ισορροπίες μέσα στο παιχνίδι, καθώς οι Διάσημοι θα μείνουν με 4 παίκτες, 3 άντρες και μία γυναίκα (Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μπο ή Κώστας Κοκκινάκης), ενώ οι Μαχητές θα συνεχίσουν με 4 άντρες και μία γυναίκα (Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Σάρα Εσκενάζυ).

Αυτή η αριθμητική υπεροχή θα αποδειχθεί μεγάλο ατού για την ομάδα των Μαχητών. Ήδη οι παίκτες έχουν πάρει τα πάνω τους με τις συνεχόμενες νίκες και τα συναρπαστικά έπαθλα, την ίδια στιγμή που η ομάδα των Διασήμων “τα ‘χει φτύσει” και δεν αγωνίζεται με το ίδιο πάθος και επιμονή. Μπορεί λοιπόν ένα άτομο να φαντάζει ότι δεν αλλάζει και πολλά στις ισορροπίες, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί οι Μαχητές θα ξεκουράζονται (ένας παίκτης τους θα μένει στον πάγκο), γεγονός που μόνο καλό μπορεί να τους κάνει.

Σ΄υφωνα με διαρροές και με τελευταίες πληροφορίες απο τα σόσιαλ μίντια και τους χρήστες του τουίττερ σήμερα αποχωρεί ο κοκκινάκης και οι νικητές του επάθλου θα είναι οι διάσημοι που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη νικη!

πηγη



Πηγή: http://ift.tt/2snXhTJ

May 31, 2017 at 10:17PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος