Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Οδηγός για… Survivors! Τι να κάνετε αν η ζωή σας βρίσκεται σε κίνδυνο [vid]

Share this:

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν βρεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κάποια στιγμή στη ζωή τους. Δείτε χρήσιμες οδηγίες που μπορεί να προβούν… σωτήριες.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα κάνετε αν ποτέ βρεθείτε σε μια δύσκολη κατάσταση που απειλείται μέχρι και η ίδια σας η ζωή; Το παρακάτω βίντεο προτείνει έξυπνους τρόπους να αποφύγετε το χειρότερο…

Στην Ελλάδα, τουρίστες και ντόπιοι περνούν πολύ χρόνο μέσα στη θάλασσα το Καλοκαίρι. Είναι όμως μία χώρα που δεν εμφανίζει συχνά μεγάλα κύματα. Τι άραγε πρέπει να κάνετε αν δείτε ότι τα κύματα σας παρασέρνουν και νιώθετε ότι πνίγεστε; Ο καλύτερος τρόπος να ξεφύγετε είναι να μην κολυμπήσετε προς την στεριά – λάθος που θα έκαναν οι περισσότεροι – αλλά προς τα μέσα, που δεν σκάει το κύμα.

Έχετε βρεθεί ποτέ στην αμήχανη στιγμή να νιώθετε ότι σας επιτίθετε άγριο ζώο; Στην περίπτωση αυτή δεν πρέπει να φωνάξετε, ούτε να κινείστε γρήγορα, αλλά να κάτσετε ήρεμοι κάτω στο χώμα, με καλυμμένο το κεφάλι. Έτσι θα αποφύγετε τραυματισμούς και το ζώο δεν θα σας περάσει για κίνδυνο, στον οποίο πρέπει να επιτεθεί.

Και αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται απίθανα να συμβούν, σίγουρα θα ξέρετε κάποιον που έχει βρεθεί υπό κατάσταση απειλής ή θα έχετε δει στις ειδήσεις να προσπαθεί να ξεφύγει από κάποιον κλέφτη. Ξέρετε τι είναι καλό να κάνετε αν σας τύχει κάτι τέτοιο; Αν όχι, η απάντηση στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: newsit.gr



Πηγή: http://ift.tt/2rpX3OH

May 31, 2017 at 11:57PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος