Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΠΑΟ: Διπλό καρδιάς μέσα στην Τούμπα

Share this:

Με ηγέτη τον Κλωναρίδη που εξιλεώθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός πέτυχε διπλό καρδιάς μέσα στην Τούμπα, «κόβοντας» την πρώτη θέση από τον ΠΑΟΚ. Υποδειγματική κερκίδα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ παρά την πίκρα της ήττας.



Όταν βρίσκεσαι δύο φορές πίσω στο σκορ, έχεις χάσει δύο παίκτες με τραυματισμό (Κουλιμπαλί, Ρέις) και ενώ παίζεις ήδη με πολλές απουσίες και τελικά καταφέρνεις να κερδίσεις, τότε σου αξίζουν τα μπράβο για το πάθος και την ψυχή που επέδειξες.

Αυτό πέτυχε ο Παναθηναϊκός απόψε στην Τούμπα που με μπροστάρη τον φανταστικό Κλωναρίδη (γκολ και ασίστ εξιλέωσης για τις χαμένες ευκαιρίες στον δεύτερο ημιτελικό) κατάφερε να φύγει νικητής με 3-2 από την Τούμπα, να αποφύγει την τελευταία θέση των play offs και να στερήσει από τον ΠΑΟΚ την πρώτη θέση και το εισιτήριο των προκριματικών του Champions League.

Το παιχνίδι ήταν το καλύτερο των play offs και πέρα από το θέαμα είχε και καταπληκτική ατμόσφαιρά από τους περίπου 15.000 που βρέθηκαν στην Τούμπα και είχαν υποδειγματική συμπεριφορά, χειροκροτώντας στο φινάλε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, παρά την πίκρα, για τις χαρές που τους έδωσαν ολόκληρη τη σεζόν.



Διαβάστε περισσότερα: http://ift.tt/2rFr51I

May 31, 2017 at 10:54PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος