Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Χαμός στο Πρωινό! Τα οπίσθια που προκάλεσαν πανικό στον αέρα της εκπομπής! Επικές ατάκες…(Βίντεο)

Share this:

Χαμός στο Πρωινό, με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες επώνυμων Ελληνίδων με μαγιό.

«Υπάρχουν φήμες ότι βούλιαξε η λίμνη της Βουλιαγμένης, επειδή πήγε η Βίκυ Κάβουρα» ξεκίνησε να λέει η Σάσα Σταμάτη, για τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της ηθοποιού με μαγιό.

«Ουάου! Δεν υπάρχει αυτό το πίσω μέρος, το οπίσθιο! Είναι δυνατόν να είναι μόνη της; Μπράβο της που πήγε έτσι πάντως, και δεν είπε στον παπαράτσι τις λήψεις! Είναι σούπερ, ωραίο σώμα!» ήταν τα σχόλια που ακούστηκαν.  Διαβάστε παρακάτω…

Η συζήτηση προχώρησε στην Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη και Κόνι Μεταξά. «Ωραίο τατού στην ευαίσθητη περιοχή! Και το ολόσωμο όλο μέσα είναι! Ωραίο πωπουδάκι, κόβει από πίσω! Δεν καθόταν και σηκώθηκε και της μπήκε!» «Μη ζηλεύετε!’ πέταξε η Σάσα στους άντρες του πάνελ.

Η Φαίη έπαθε σοκ με την Courtney Parker, η οποία ήταν η επόμενη που σχολιάστηκε.»Παναγια μου! Χαζεύεις!» αναφώνησε η Φαίη. «Τουμπανάρα!» είπε ο Θέμης. «Τα είδαμε όλα από πίσω σήμερα!» Δείτε τα σχόλια στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Χαμός ξανά στο Survivor: Ο Αγγελόπουλος «ορκίζεται» εκδίκηση! Δεν θέλουν οι «Διάσημοι» να τα ξαναβρούν» με τους «Μαχητές»! (Βίντεο)

Survivor trailer: Τι γίνεται με την κόντρα Μαχητών και Διάσημων; Ο Σάκης Ρουβάς κόβει καρύδες και χορεύει! (Βίντεο)

Αποκάλυψη: Μετακομίζει η Ελένη Μενεγάκη και αγοράζει τη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου! Φωτογραφίες από το εσωτερικό…(Βίντεο)

The post Χαμός στο Πρωινό! Τα οπίσθια που προκάλεσαν πανικό στον αέρα της εκπομπής! Επικές ατάκες…(Βίντεο) appeared first on YOU WEEKLY.



Read More: http://ift.tt/2qUVru7

May 24, 2017 at 10:51AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος