Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Φίμωσαν, έδεσαν ηλικιωμένη στη Λεμεσό κι έφυγαν με 727.000! Χειροπέδες στον ηθικό αυτουργό 2,5 χρόνια μετά

Share this:

 Χειροπέδες σε 48χρονο από τη Ρωσία για υπόθεση ληστείας πριν από σχεδόν τρία χρόνια στη Λεμεσό – Είχαν προσποιηθεί τους ταχυδρόμους, επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη, την φίμωσαν, την έδεσαν σε καρέκλα και λήστεψαν 727 χιλιάδες ευρώ – Ξανά ενώπιον της δικαιοσύνης η υπόθεση του Νοεμβρίου του 2014

Η ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε τον Νοέμβριο του 2014 στη Μουταγιάκα και με τη σύλληψη 48χρονου Ρώσου, τρία σχεδόν χρόνια μετά, η υπόθεση βρίσκεται ξανά ενώπιον της δικαιοσύνης. Ο 48χρονος φέρεται –σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας- ως ο ηθικός αυτουργός της ληστείας.

Επιτέθηκα, φίμωσαν, έδεσαν ηλικιωμένη και λήστεψαν το σπίτι Ρώσου

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 2014 στην οικία Ρώσου που βρίσκεται στην περιοχή της Μουταγιάκας, στη Λεμεσό, όταν ο ίδιος απουσίαζε με τη σύζυγο του στο εξωτερικό. Άγνωστος άνδρας παριστάνοντας τον ταχυδρόμο επιτέθηκε στην ηλικιωμένη πεθερά του που βρισκόταν μόνη της εντός της οικίας και ακολούθως,  με τη βοήθεια τριών ακόμα πρόσωπων την φίμωσαν και την έδεσαν σε καρέκλα. Σύμφωνα με την αστυνομία τότε η γυναίκα είχε δεχθεί και ξυλοδαρμό από τους ληστές για να αποκαλύψει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου το οποίο περιείχε περιουσία που ξεπερνούσε τις 727 χιλιάδες ευρώ. Οι ληστές απέσπασαν τελικό ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο το οποίο εντοπίστηκε μετά από μέρες από κυνηγό, σε περιοχή εκτός Λεμεσού.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, οι αρχές είχαν καταφέρει να απομονώσουν γενετικό υλικό το οποίο οδήγησε στη σύλληψη τεσσάρων συνολικά προσώπων, εκ των οποίων οι τρεις φόρεσαν χειροπέδες και καταδικάστηκαν για την υπόθεση στη Μολδαβία. Ο τέταρτος, είχε εκδοθεί στη χώρα μας και καταδικαστεί από κυπριακό δικαστήριο.

Η υπόθεση επανήλθε στο προσκήνιο, αφού οι αρχές κατάφεραν να εξασφαλίσουν νέα στοιχεία για την υπόθεση, τα οποία τους οδήγησαν σε 48χρονο Ρώσο, ο οποίος και συνελήφθη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που κατέχει η αστυνομία, ο 48χρονος ύποπτος φέρεται να διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον παραπονούμενο Ρώσο επιχειρηματία, ενώ φαίνεται να ήταν και ένας από τους ηθικούς αυτουργούς της ληστείας.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης. Για την υπόθεση η αστυνομία καταζητεί, άλλο ένα πρόσωπο, έναν 35χρονο Ελληνοπόντιο.



Πηγή: http://ift.tt/2pZDFDH

May 18, 2017 at 01:46PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος