Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Μας κοροϊδεύουν; Survivor: Η Μελέτη αποφάσισε να αποδείξει στον Χανταμπάκη με τον «χειρότερο» τρόπο ότι είναι διπρόσωπος! Η κωλοτούμπα στο μεγαλείο της! (Βίντεο)

Share this:

Εντάξει… τι να πούμε τώρα εμείς στο Youweekly.gr και τι να γράψουμε!!!

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να αποδείξει στον Στέλιο Χανταμπάκη, τον οποίο είχε περάσει από 40 κύματα ΠΡΙΝ μπει στην παρουσίαση του παιχνιδιού μέσα από το Twitter της.. Ξαφνικά λέει «Τώρα θα σου αποδείξω πόσο διπρόσωπος είναι…».. Διαβάστε παρακάτω…

Κι εκεί που όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν ότι θα τον στριμώξει δείχνοντας όλα αυτά που έχει κάνει, εκείνη έδειξε ένα χιουμοριστικό βίντεο δείχνοντας δηλαδή, ότι μπήκε ξυρισμένος και έφυγε αξύριστος από το παιχνίδι… «Να! Είσαι διπρόσωπος, άλλος μπήκες άλλος βγήκες» και ξεκίνησαν να γελάνε… Σαν να τρολάρει δηλαδή το κοινό! Αν είναι να τον πήγαν στην εκπομπή για να τον «γλείφουν» χαίρω πολύ!!! Τα συμπεράσματα; Δικά σας! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

The post Μας κοροϊδεύουν; Survivor: Η Μελέτη αποφάσισε να αποδείξει στον Χανταμπάκη με τον «χειρότερο» τρόπο ότι είναι διπρόσωπος! Η κωλοτούμπα στο μεγαλείο της! (Βίντεο) appeared first on YOU WEEKLY.



Πηγή: http://ift.tt/2nSkDmI

April 16, 2017 at 11:00PM

1 σχόλιο:

  1. Μια βαρετή εκπομπή με μια ξενέρωτη παρουσιάστρια. Η τακτική της απέναντι στους αποχωρήσαντες συνοψίζονταν στο "Πετάει ο γάϊδαρος; Πετάει!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος