Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Ο Ολυμπιακός πέρασε και απο το Αγρίνιο

Share this:

Ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 2-0 σε αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ για τους «ερυθρόλευκους» σημείωσαν οι Ντομίνγκες (37΄) και Ελιονούνουσι (79΄).

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και στο 18΄ παραλίγο να ανοίξει το σκορ αλλά η κεφαλιά του Καρντόσο σταμάτησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι μην μπορώντας να διασπάσουν την άμυνα των «ερυθρόλευκων» προσπάθησαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ, αλλά χωρίς επιτυχία.

Στο 37΄ ο Καρντόσο στάθηκε και πάλι άτυχος αφού η κεφαλιά πήγε ξανά στο δοκάρι, αλλά ο Τσόρι Ντομίνγκες «πήρε το ριμπάουντ» και έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τις δυο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη. Στο 74΄ ο Ελιονούσι απέτυχε σε δύο διαδοχικές προσπάθειες με σουτ να κάνει το 2-0 αλλά τα κατάφερε με την τρίτη και ...φαρμακερή στο 79΄. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παναιτωλικός στο 89΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 με τον Κλέσιο να μην μπορεί να κερδίσει τον Καπίνο σε τετ α τετ.



Πηγή: http://ift.tt/2qmltWb

April 30, 2017 at 09:05PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος