Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Νίκη γοήτρου ο Ατρόμητος

Share this:

Με νίκη γοήτρου έκλεισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο επικράτησε με 4-1 του Πλατανιά στο Περιστέρι, με τα γκολ των Ντάουντα (12΄), Ντιγκινί (42΄,75΄) και το αυτογκόλ του Σάανντο στο 90΄. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά οι Χανιώτες ο Κάργας στο 39΄.

Πολύ νωρίς στο ματς ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Ο Λημνιός μπήκε από αριστερά, γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Ντάουντα «έγραψε» το 1-0 στο 12ο λεπτό. Στο 18΄ ο Τόνσο «κρέμασε» τον Κοκκαλά, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Αργεντινό και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η μπάλα παιζόταν πάνω κάτω και στο 39΄ οι Χανιώτες έφτασαν στην ισοφάριση με το εκπληκτικό γκολ του Κάργα με φοβερό σουτ πάνω στην κίνηση.

Δεν το χάρηκαν για πολύ οι φιλοξενούμενοι, καθώς στο 42΄ ο Ντιγκινί με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του Περιστερίου. Ο Γάλλος επιθετικός με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 75΄ «κλείδωσε» τη νίκη για τους κυανόλευκους, ενώ στο 90΄ ο Σάαντο με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.



Πηγή: http://ift.tt/2oYBeBu

April 30, 2017 at 09:13PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος