Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Τα νεύρα της Γερμανού με το Star Academy και τον καυγά Φουρθιώτη – Καρβέλα: «Αλωνίζει στο πλατό…» (Βίντεο)

Share this:

Ένας απίστευτος καυγάς μεταξύ Μένιου Φουρθιώτη και Νίκου Καρβέλα, έγινε χθες στο Star Academy, με τον παρουσιαστή να έχει έρθει σε μεγάλη αμηχανία με αυτά που έλεγε ο συνθέτης, του τύπου: «Ποιος είσαι εσύ που θα διακόψεις εμένα; Ζήτα συγγνώμη…» (Δείτε εδώ το απόσπασμα)

Σήμερα, η Ναταλία Γερμανού, η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό, μιας και βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Star Academy, τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της για το συμβάν και την παρατήρηση που έκανε στον παρουσιαστή εκείνη την ώρα… Διαβάστε παρακάτω…

Η ίδια, ξεκαθάρισε τα πράγματα καθώς γνωρίζει πολύ καλά το Νίκο Καρβέλα και θεώρησε λάθος του χειρισμό του Φουρθιώτη… «Δεν έκανα παρατήρηση στον Μένιο, μην τρελαθούμε, απλά είπα ότι ίσως δεν έπρεπε να το ανοίξουμε αυτό το θέμα γιατί όταν τσιγκλάμε τον Νίκο είναι σαν να βλέπεις έναν ταύρο και να του κουνάς ένα κόκκινο πανί και μετά να λες «κάτσε κάτω ταύρε!». Κουνάς στον ταύρο κόκκινο πανί και μετά θες να μην αρχίζει να αλωνίζει στην αρένα σαν τρελός; Προσωπική ταπεινή μου άποψη προς όλους τους συντελεστές αυτής της παραγωγής είναι ότι όταν παίρνεις τον Καρβέλα, ή τον αφήνεις ελεύθερο να τα κάνει όλα γης μαδιάμ γιατί δεν ελέγχεται. Δεν μπορείς να του πεις μετά ότι θα μιλήσεις τόσο όσο. Δεν του βάζεις όρια.» και συνέχισε…«Θα με αφήσετε να μιλήσω; Μάλλον κάτι δεν έχετε καταλάβει τρεις Παρασκευές που παίζει, δεν είναι talent show εδώ πέρα, μιλάμε για 15 άτομα που είναι κλεισμένα σε ένα σπίτι και τα βλέπουμε με τα πιτζαμάκια τους να φιλιούνται στο στόμα. Ότι θέλουμε να κρίνουμε!» – Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: 

Τι θα δούμε την Κυριακή στο Survivor: Το κλάμα της Σάρας, ο αγώνας για το έπαθλο και η αναστάτωση σε «Μαχητές» και «Διασημους»! (Βίντεο)

Baby Boom! Παρουσιάστρια του Alpha ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της on air! (Βίντεο)

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου παίρνει θέση για το τροχαίο στο Survivor! Τι αποκάλυψε για την πορεία του παιχνιδιού!

The post Τα νεύρα της Γερμανού με το Star Academy και τον καυγά Φουρθιώτη – Καρβέλα: «Αλωνίζει στο πλατό…» (Βίντεο) appeared first on YOU WEEKLY.



Πηγή: http://ift.tt/2nHAtx6

April 01, 2017 at 02:38PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος