Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Αποκάλυψη-βόμβα: Παίκτρια του Survivor ξεσκεπάζει την αλήθεια για τον τραυματισμό του Μάριου! «Δεν είχε σπάσει την κλείδα, αλλά…» (Βίντεο)

Share this:

Σε μία συνταρακτική αποκάλυψη προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της, αναφορικά με τον τραυματισμό του Μάριου στο Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε αποκάλυψη που έκανε παίκτρια από το Survivor, η οποία «έδωσε» κανονικότατα την παραγωγή, και όσα είχαν ακουστεί περι σπασμένης κλείδας του παίκτη των Μαχητών, λέγοντας:

«Παίκτρια που έχει αποχωρήσει από το Survivor, αποκάλυψε σε συνεργάτιδά μου ότι ο Μάριος δεν είχε σπάσει την κλείδα, την είχε ραγίσει, απλά δεν υπήρχε πολύ καλή συνεννόηση με τους γιατρούς εκεί!» Διαβάστε παρακάτω…

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή… Ότι για όλο αυτό οφείλεται η αδυναμία συνεννόησης μεταξύ των υπεύθυνων λόγω των ισπανικών που μιλούν οι ντόπιοι ιατροί; Τα συμπεράσματα δικά σας, ελεύθερα… Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είναι κακομαθημένος!» Ξέσκισαν τον Ντάνο στο «Φτιάξε καφέ»! «Κάνει τον σταυρό του λες και πάει σε πόλεμο!» (Βίντεο)

Η φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με τους παίκτες του Survivor που έχει προκαλέσει πανικό στο Διαδίκτυο! Εντυπωσιακό στιγμιότυπο…

«Είμαι πολύ μεγάλη για να πάω στο Survivor!» Ξαφνιάζει η δήλωση Ελληνίδας ηθοποιού για το ριάλιτι! (Βίντεο)

The post Αποκάλυψη-βόμβα: Παίκτρια του Survivor ξεσκεπάζει την αλήθεια για τον τραυματισμό του Μάριου! «Δεν είχε σπάσει την κλείδα, αλλά…» (Βίντεο) appeared first on YOU WEEKLY.



Read More: http://ift.tt/2qa1kX0

May 24, 2017 at 08:55AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος