Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Για πρώτη φορά μετά το τροχαίο: Έτσι είναι σήμερα το σώμα της φίλης του Π. Παντελίδη (PHOTOS)

Share this:

Δεκαπέντε μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη σπάει τη σιωπή της και μιλάει για όλα αποκλειστικά στο YOUWEEKLY.

Φορώντας, μάλιστα, μετά από περίπου δύο χρόνια ξανά μαγιό το πανέμορφο κορίτσι από τη Μυτιλήνη που συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη για πλήρη αποκατάσταση της υγείας της.

Είναι, λοιπόν, η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με ελάχιστο ρουχισμό, αποκαλύπτοντας έτσι τα σημεία του σώματός της που είχαν δεχτεί τραύματα το μοιραίο εκείνο πρωινό.

Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες, η Μίνα δεν έχει κάποια εμφανή εξωτερικά σημάδια, ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν υπαρκτά. τόσο προβλήματα υγείας όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξή της.

Δείτε, λοιπόν, στο athensmagazine.gr τις φωτογραφίες που για πρώτη φορά αποκαλύπτουν το σώμα της νεαρής φίλης του εκλιπόντος Παντελή Παντελίδη και θα συμπεράνετε πως δεν εντοπίζεται το παραμικρό σημάδι επάνω της, ούτε καν στο πόδι της που είχε και το πολύ σοβαρό πρόβλημα με τις συνεχείς επεμβάσεις…

mina1

mina2

mina3

mina4





Read More: http://ift.tt/2qObv2b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος