Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή on air για την εκπομπή της του χρόνου! Ποιοι συνεχίζουν και ποιανού η συμμετοχή παραμένει ερωτηματικό; (Βίντεο)

Share this:

Στο Happy Day βρέθηκε ο Στέλιος Νιάκαρης, κολλητός του Γιάννη Σπαλιάρα.

Όταν ερωτήθηκε, ωστόσο, αν θα πήγαινε στο Survivor, και απάντησε: «Ε ναι, τώρα με τον Φραγκολιά ετοιμαζόμαστε να πάμε μαζί!», η παρουσιάστρια άρπαξε την ευκαιρία για να προβεί σε ανακοίνωση για το μέλλον του μοντέλου και ηθοποιού στην εκπομπή της:

«Ο Φραγκολιάς έχει ανανεώσει για το Happy Day, δεν ξέρω τι σου έχει πει! Και ο Παπανώτας ξέρω ότι έχει ανανεώσει!» συμπλήρωσε, όταν η Ελένη Τσολάκη του πρόσφερε ως εναλλακτική να πάει με τον Παπανώτα. Διαβάστε παρακάτω…

Ο Στέλιος Νιάκαρης συνέχισε να μιλά,αναφέροντας το ότι δεν έχει μιλήσει για τον Στέλιο Χανταμπάκη, και η συζήτηση προχώρησε, χωρίς ωστόσο να γίνει η οποιαδήποτε αναφορά στο αν και η Ελένη Τσολάκη, το τέταρτο μέλος της παρέας, έχει ανανεώσει τη συμμετοχή της στην εκπομπή του χρόνου. Τυχαίο; Τα συμπεράσματα δικά σας… Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είναι κακομαθημένος!» Ξέσκισαν τον Ντάνο στο «Φτιάξε καφέ»! «Κάνει τον σταυρό του λες και πάει σε πόλεμο!» (Βίντεο)

Η φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με τους παίκτες του Survivor που έχει προκαλέσει πανικό στο Διαδίκτυο! Εντυπωσιακό στιγμιότυπο…

«Είμαι πολύ μεγάλη για να πάω στο Survivor!» Ξαφνιάζει η δήλωση Ελληνίδας ηθοποιού για το ριάλιτι! (Βίντεο)

The post Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή on air για την εκπομπή της του χρόνου! Ποιοι συνεχίζουν και ποιανού η συμμετοχή παραμένει ερωτηματικό; (Βίντεο) appeared first on YOU WEEKLY.



Read More: http://ift.tt/2qa2IsF

May 24, 2017 at 09:58AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος