Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Το Happy Day «άδειασε» τον Ντάνο για την κλεψιά στο αγώνισμα! Οι σπόντες για τον έρωτα Βαλαβάνη στον Βασάλο…(Βίντεο)

Share this:

Στο Happy Day σχολίασαν τις εξελίξεις στο Survivor, και ειδικότερα στην ένταση κατά τη διεξαγωγή του χτεσινού αγωνίσματος.

«Αίσχος, ντροπή και όνειδος!» αναφώνησε χιουμοριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή «έδωσε» κανονικότατα τον Ντάνο on air:

«Ε καλά ντροπή αισθάνεσαι όταν κάποιος σε κατηγορεί ότι έκλεψες και λες ότι δεν έχεις κάνει κάτι, και μετά υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει ότι το έκανες! Ξεκινάς έναν αγώνα δρόμου σε στάδιο, αν κάποιος ξεκινήσει νωρίτερα, ακυρώνεται!» Διαβάστε παρακάτω…

«Εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί τσιρίζει η Ευρυδίκη! Στον πανηγυρισμό κόντεψε να τους δείρει όλους! Για αυτό τσιρίζει, για τον Βασάλο!» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Έκανε το διευκρινιστικό της γυναίκας που προσπαθεί να εκμαιεύσει αν ο Κωνσταντίνος αισθάνεται κάτι για την Τουρκάλα, προσπάθησε να την αποδομήσει! Για αυτό έκανε τον Ντάνο πέρα, γιατί ήρθε ο Βασάλος στην παραλία!» συμφώνησε η Ελένη Τσολάκη.

Στην εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Νιάκαρης, κολλητός του Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος αποκάλυψε για τον παίκτη: «Ο Γιάννης το έχει αυτό, δεν αναλαμβάνει ευθύνες, αλλά καταλαβαίνει θέλω να πιστεύω πού κάνει λάθος. Έχει τον δικό του τρόπο σκέψης. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί πίσω από τις κάμερες, ποτέ δεν ξέρεις με τον Γιάννη Σπαλιάρα!» είπε χαμογελώντας, αναφορικά με τις ερωτικές του κατακτήσεις, για να προκαλέσει την αντίδραση του Παπανώτα: «Λες να έχει γονιμοποιήσει καμία Τουρκάλα;»

Η εκπομπή σχολίασε και τον Ντάνο που φιλάει το χέρι του πριν από κάθε παιχνίδι, με τον Κώστα Φραγκολιά να λέει ότι μπορεί να έχει κάποιο κομποσκοίνι. «Πάντως μπράβο που ο μισθοφόρος έκανε την ένσταση και κέρδισε!» είπε η Ελένη Τσολάκη.

«Έχει δίκιο, γιατί θα μπορούσε να πηδήξει κατευθείαν! Εγώ τον παραδέχτηκα εδώ, γιατί αν το replay δεν τον επιβεβαίωνε, θα του πέταγαν καρύδες! πρέπει να είναι τολμηρός!» είπε η Σταματίνα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είναι κακομαθημένος!» Ξέσκισαν τον Ντάνο στο «Φτιάξε καφέ»! «Κάνει τον σταυρό του λες και πάει σε πόλεμο!» (Βίντεο)

Η φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με τους παίκτες του Survivor που έχει προκαλέσει πανικό στο Διαδίκτυο! Εντυπωσιακό στιγμιότυπο…

«Είμαι πολύ μεγάλη για να πάω στο Survivor!» Ξαφνιάζει η δήλωση Ελληνίδας ηθοποιού για το ριάλιτι! (Βίντεο)

The post Το Happy Day «άδειασε» τον Ντάνο για την κλεψιά στο αγώνισμα! Οι σπόντες για τον έρωτα Βαλαβάνη στον Βασάλο…(Βίντεο) appeared first on YOU WEEKLY.



Read More: http://ift.tt/2qVgqwV

May 24, 2017 at 09:43AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος