Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ο μεγάλος τελικός (Πρόβλεψη εντεκάδων)

Share this:

Ύστερα από τρία χρόνια το ΓΣΠ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει και πάλι τον τελικό του κυπέλλου κόκα κόκα αυτή τη φορά μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα. 

Ο αγώνας αναμενεται αμφίρροπος και με μεγάλη αγωνία από τους χιλιάδες φιλάθλους των δύο ομάδων που θα δώσουν μαζικα το παρόν τους στο γήπεδο. 

Οι γαλαζοκιτρινοι θέλουν να φτάσουν στην κατάκτηση του 22ου κυπέλλου στην ιστορία και του 7ου νταμπλ. Να διατηρήσει τα κεκτημένα και να πάρει το ένατο κύπελλο στην ιστορία στοχεύει ο Απόλλωνας. 

Όσον αφορά τις εντεκάδες, από πλευράς ΑΠΟΕΛ ερωτηματικό παραμένει η θέση στον άσσο. Ο Πάρντο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες αφού έπαιξε σε όλους τους αγώνες του κυπέλλου. Όμως ο Βάτερμαν είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Κριστιανσεν. 
Στο δεξί άκρο θα είναι ο Μιλάνοφ και αριστερό ο Λάγο ή ο Ιωάννου. Στο κέντρο της άμυνας ο Μερκής με έναν εκ των Αστιθ-Ιωάννου. Στο κέντρο Μοράις και Βινίσιους, στα άκρα Εφραίμ και Αλωνεύτης ή Γιαννιώτας, στην κορυφή ο Σωτηρίου και λίγο πιο πίσω ο Μπερτολιο ή ο Μπαράλ. 

Ο Σοφρώνης Αυγουστή αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Βάλε, Ζοαο Πέδρο στο ένα ακρο και Μάριο Σέρζιο στο άλλο, Βινισιους και Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας, Σακέτι, Κυριάκου, Ντα Σιλβα στο κέντρο, Σαρδινέρο και Παπουλή στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή τον Μαγκλίτσα. 

Οι δυο ομάδες ξανασυναντήθηκαν σε τελικό κυπελλου το 2010 με τον Απόλλωνα τότε να νικά το ΑΠΟΕΛ με 2-1 στο ΓΣΖ και να στέφεται κυπελλούχος. Μάλιστα το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα τότε σημείωσε στο 73ο λεπτό με κεφαλιά ο Γιώργος Μερκής. 

Στις φετινές αναμετρήσεις ο Απόλλων έχει σαφή υπεροχή έναντι των πρωταθλητών. Τους νίκησε στο σούπερ καπ και άλλες δύο φορές στο πρωτάθλημα ενώ στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια έφεραν ισοπαλία 

Διαιτητής του τελικού ορίστηκε ο Λούκας Σωτηρίου με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου και Ανδρέα Ανδρέου και τέταρτο διαιτητή το Βασίλη Δημητρίου.

Read More: http://ift.tt/2qUMfIe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος