Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Από έμφραγμα ο θάνατος του άτυχου Στέλιου ενώ έκανε wind surfing… Οι προειδοποιήσεις που αγνοήθηκαν

Share this:



«Έδειξε» έμφραγμα του μυοκαρδίου η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 53χρονου από τη Λεμεσό που «έσβησε» χθες στη θάλασσα των Περβολιών ενώ έκανε wind surfing – Προηγήθηκαν άλλα δύο επεισόδια που δεν είχε καταλάβει – Προ ημερών μετέβη στο γιατρό με πόνους στην ωμοπλάτη και η διάγνωση ήταν ισχιαλγίες

Έμφραγμα μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιών κατέδειξαν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης επί της σορού του άτυχου Στέλιου Στυλιανού 53 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος πνίγηκε χθες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή Περβολιών ενώ ασχολείτο με το αγαπημένο του άθλημα, το wind surfing.

Τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου άντρα διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία διαπίστωσε ότι ο 53χρονος είχε υποστεί άλλα δύο επεισόδια -λιγότερο σοβαρά- τα οποία δεν γνώριζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, ο 53χρονος Στέλιος, μόλις λίγες μέρες πριν το θάνατο του είχε επισκεφθεί γιατρό καθώς αισθανόταν έντονους πόνους στην ωμοπλάτη, κάτι που ως γνωστόν συχνά αποδίδεται σε «προειδοποίηση εμφράγματος» ιδίως όταν πρόκειται για άντρας αυτής της ηλικίας. Ωστόσο ο γιατρός απέδωσε τους πόνους σε ισχιαλγίες και ο άτυχος Στέλιος δεν έλαβε τα μέτρα του.

Η Αστυνομία, μέλη της οποίας διενήργησαν έρευνες μετά τον εντοπισμό του, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

The post Από έμφραγμα ο θάνατος του άτυχου Στέλιου ενώ έκανε wind surfing… Οι προειδοποιήσεις που αγνοήθηκαν appeared first on Cyprus Times.



Πηγή: Cyprus Times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος