Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Λευτέρης Χατζηιωάννου: Τι μας αποκάλυψε ο Κύπριος γυμναστής λίγο πριν μπει στο NOMADS!

Share this:



«Δεν έχω άγχος» και «δεν μου αρέσει να χάνω», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Κύπριου παίχτη, λίγο πριν ετοιμάσει βαλίτσες για Παλαουάν.

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου, υποδέχτηκε στο σπίτι του στη Λευκωσία συνεργείο του ΑΝΤ1 και έκανε τις πρώτες, επίσημα πλέον, δηλώσεις για τη συμμετοχή του στο Nomads.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, στον δημοσιογράφο του ant1iwo, Στέφανο Χαραλάμπους,  δεν εκπλάγηκε όταν του άναψαν το πράσινο φως από την Παραγωγή, καθώς όπως είπε, ήταν σε επικοινωνία μαζί τους όλο αυτό το διάστημα. Είχε, μάλιστα, μεταβεί στην Αθήνα για τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις και τα απαραίτητα εμβόλια.

Ο δίμετρος γυμναστής, δηλώνει πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του σε κάθε αγώνισμα αλλά και σε κάθε πρόκληση. Να σημειώσουμε πως προτού ασχοληθεί με το personal training, είχε διακριθεί στον στίβο, με άκρως υψηλές επιδόσεις.

«Ανυπομονώ να φτάσω στο Παλαουάν για να αγωνιστώ αλλά και για ν’ ανοίξω τις κάρτες που μου έγραψαν τα παιδάκια μου» μας είπε με συγκίνηση, συμπληρώνοντας πως του ζήτησαν να μην τις ανοίξει πριν φτάσει στις Φιλιππίνες!

Δεν θα μπορούσαμε, να μην τον ρωτήσουμε στο τέλος, αν περιμένει την έμπρακτη στήριξη του κυπριακού, τηλεοπτικού κοινού…

«Η αλήθεια είναι πως, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στα social media, η είδηση πως ενδέχεται να μπω στο Nomads, δέχτηκα καταιγισμό μηνυμάτων, τόσο από συγγενείς και φίλους, όσο και από άγνωστα πρόσωπα, που απλώς ήθελαν να μου δώσουν δύναμη και θετική ενέργεια για να ανταπεξέλθω στη δύσκολη αυτή περιπέτεια!», μας είπε χαμογελώντας…

Λίγα λεπτά, πριν ο Λευτέρης αρχίσει το πακετάρισμα, βγάλαμε και μια σέλφι, έτσι για το καλό! 






Δείτε εκτενές ρεπορτάζ, με δηλώσεις του Κύπριου παίχτη του NOMADS, στην κάμερα του ΑΝΤ1, στο

«Μέρα Μεσημέρι» και στο κεντρικό Δελτίο ειδήσεων. 

Τη μετάδοση της εκπομπής φέρνει κοντά σας η Cytamobile-Vodafone.



Πηγή: ant1iwo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος