Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Γνωρίζονταν καλά θύμα και δράστης του φονικού της Λεμεσού… Είχαν τσακωθεί στο παρελθόν (pics)

Share this:

Εντατικές έρευνες από το ΤΑΕ Λεμεσού για το φονικό που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό – Γνωρίζονταν καλά θύμα και δράστης – Είχαν λογομαχήσει και στο παρελθόν – Όλες οι πληροφορίες που έχουν ενώπιον του οι ανακριτές

Οι έρευνες για το φονικό που διαπράχθηκε 20 λεπτά μετά τη μία τα ξημερώματα στο διαμέρισμα έκτου ορόφου στο κέντρο της πόλης είχαν από την αρχή συγκεκριμένη κατεύθυνση, με την αστυνομία να ψάχνει άντρα ασιατικής καταγωγής και να αναζητεί αυτοκίνητο χρώματος ασημί.

Πως έγινε το φονικό…

Ο φόνος με θύμα 42χρονο άντρα από τη Σρι Λάνκα διαπράχθηκε την ώρα που το θύμα βρισκόταν στο διαμέρισμα συγγενικού του προσώπου. Όταν κτύπησε το κουδούνι και πήγε να ανοίξει την πόρτα. Με το που άνοιξε, ο δράστης τον ανέμενε με μαχαίρι και του κατάφερε αριθμό μαχαιριών με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ – Κτύπησε το κουδούνι, τον μαχαίρωσε κι εξαφανίστηκε! (pics)

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή του εγκλήματος δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί το φονικό όπλο. Η Αστυνομία γνώριζε από την πρώτη στιγμή το μικρό όνομα του θύματος.

Το θύμα συνήθιζε να διανυχτερεύει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, στο οποίο διαμένει συγγενικό του πρόσωπο και συγκεκριμένα ξαδέλφη του.

Γνωρίζονταν καλά θύμα και δράστης…

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι θύμα και δράστης γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους και μάλιστα πριν από κάποιο χρονικό διάστημα, αφού είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, μάλωσαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το θύμα, σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισε η αστυνομία, διαμένει σε διαμέρισμα απέναντι από την πολυκατοικία όπου διαπράχθηκε το φονικό. Με βάση τα στοιχεία που κατέχει η αστυνομία, η έκδοση εντάλματος σύλληψης ήταν από την αρχή θέμα χρόνου.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που διερευνούν την υπόθεση αναμένεται να πάρουν για αξιολόγηση και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που υπάρχουν στην περιοχή.

The post Γνωρίζονταν καλά θύμα και δράστης του φονικού της Λεμεσού… Είχαν τσακωθεί στο παρελθόν (pics) appeared first on Cyprus Times.



Πηγή: http://ift.tt/2uqwPLg

July 24, 2017 at 05:32AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος