Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Τρόμος στη Λεμεσό. Λήστης επιτέθηκε σε ιδιοκτήτρια χρυσοχοείου

Share this:



Με απύθμενο θράσος ληστής, επιτέθηκε σε 71χρονη μέσα στο χρυσοχοείο σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού, και αφού άρπαξε πέντε χρυσά δακτυλίδια, διέφυγε τρέχοντας. 


Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία, η ιδιοκτήτρια του χρυσοχοείου, η κλοπή διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων τουριστών και ενοίκων του ξενοδοχείου είκοσι λεπτά πριν από τις δέκα το βράδυ. Μάλιστα, ο ληστής κατά την αποχώρηση του, φέρεται να έσπρωξε και μία καθαρίστρια του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα.

Για την κλοπή ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποία απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη του δράστη. Λίγη ώρα αργότερα πρόσωπο ηλικίας 34 ετών που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και περιφερόταν εντός του ξενοδοχείου, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, οι οποίοι και τον συνέλαβαν. 

Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια του χρυσοχοείου, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πώς τον είχε δει λίγο πριν την κλοπή, να συνομιλά με τον δράστη, έξω από το κατάστημα της, ενώ όπως διαπιστώθηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, 34χρονος και δράστης πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο και παρακολουθούσαν για αρκετή ώρα το χρυσοχοείο. 

Ανακρινόμενος ο 34χρονος κατονόμασε 24χρονο ομοεθνή του ως τον δράστη, ο οποίος και αναζητείται. Σύμφωνα με την αστυνομία εναντίον του εκκρεμούν άλλα δύο εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις κλοπών, ενώ καταζητείται και με διεθνές ένταλμα από τις Πολωνικές αρχές. 

Στο μεταξύ, σε μια άλλη υπόθεση δύο πρόσωπα, με αστραπιαίες κινήσεις άρπαξαν από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία στον Aγιο Τύχωνα, γυναικεία τσάντα και ένα κινητό τηλέφωνο μεγάλης αξίας. Οι κινήσεις των δύο νεαρών προσώπων καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της οικίας, και ο ιδιοκτήτης το δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: http://ift.tt/2tXgLnr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος