Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Εθνικό Συμβούλιο… απαιτήσεων και εντάσεων

Share this:

Εθνικό Συμβούλιο εν μέσω αντιπαραθέσεων και με τον Έιντε να… κουνάει μαντήλι

Με τις πολιτικές αντιπαραθέσεις το τελευταίο 48ωρο να ανεβάζουν περαιτέρω την ήδη υψηλή θερμοκρασία, συνέρχεται στις 9 και 30 το πρωί το Εθνικό Συμβούλιο για συζήτηση της επόμενης μέρας στις συνομιλίες μετά και το ναυάγιο που καταγράφηκε στο Κυπριακό και τη ρήξη με τον ειδικό απεσταλμένο των Ηνωμένων Εθνών Έσπεν Μπαρθ Έιντε ο οποίος μας αποχαιρετά την Πέμπτη με δεξίωση, στην οποία θα συναντηθούν ξανά μετά το Crans-Montana Αναστασιάδης και Ακιντζί.

Αλλαγή στρατηγικής αναμένεται να ζητήσει ο Ενδιάμεσος που θελει να ακούσει συγκεκριμένα μέτρα αντίδρασης από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα. Στον Ενδιάμεσο πάντως έχουν ήδη «ακονίσει μαχαίρια» και αναμένεται ότι τα κόμματα του κέντρου θα απαιτήσουν δημοσιοποίηση των πρακτικών του περιβόητου δείπνου στο Crans-Montana που αν και είχε ανακοινωθεί ως πρόθεση από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, εντούτοις δεν έγινε. Στο ήδη τεταμένο κλίμα Προεδρικού-Ενδιάμεσου ήρθαν να προστεθούν και οι τηλεοπτικές δηλώσεις στις οποίες προέβη το Σάββατο ο Ιωάννης Κασουλίδης για το φυσικό αέριο, με τα κόμματα του Ενδιάμεσου να κάνουν λόγο για υπαναχωρήσεις της Κυβέρνησης. Δηλώσεις που δεν γλίτωσαν ούτε από τα πυρά του ΑΚΕΛ.

Στο επίκεντρο του Εθνικού Συμβουλίου που θεωρείται βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί σε υψηλούς τόνους, αναμένεται να βρεθεί και το θέμα της επιστροφής των Μαρωνιτών αλλά και οι πληροφορίες από τα κατεχόμενα που αναφέρονται σε άνοιγμα της περίκλειστης πόλης της Αμμόχωστου.

The post Εθνικό Συμβούλιο… απαιτήσεων και εντάσεων appeared first on Cyprus Times.



Πηγή: http://ift.tt/2vgIpLr

July 31, 2017 at 11:24PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος