Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Έρχεται η νέα ταινία του «σχιζοφρενή» Leatherface – Έτσι «γεννήθηκε» το τέρας με το πριόνι (Pics & Vids)

Share this:

Νομίζατε πως η ιστορία του «Σχιζοφρενή Δολοφόνου με το Πριόνι» είχε ολοκληρωθεί; Ότι ο Leatherface είχε ανοίξει κινηματογραφικά όλα τα χαρτιά του;

Αν ναι, πέσατε έξω.

Διότι η ολοκαίνουργια –και πολυαναμενόμενη στην Αμερική- ταινία του franchise «The Texas Chainsaw Massacre» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες και να ξαφνιάσει ευχάριστα τους λάτρεις του τρόμου.

Η νέα παραγωγή κάνει την ανατροπή, αποχωρίζεται το γνωστό brand name και μετονομάζεται σε «Leatherface»: Το όνομα με το οποίο έγινε γνωστός ο ψυχικά διαταραγμένος πρωταγωνιστής των επιτυχημένων ταινιών.

Μια αλλαγή που διόλου άσχετη είναι με το σενάριο. Ο σεναριογράφος Σερ Σέργουντ θέλοντας να διαχωρίσει τη νέα ταινία από τις «The Texas Chainsaw Massacre» του 2003 και «The Texas Chainsaw Massacre: The Beggining» του 2006, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μόνο το όνομα του πρωταγωνιστή για έναν και μόνο σκοπό: Να τη «συνδέσει» με το κλασσικό θρίλερ του 1974!

Συνεπώς… ξεχάστε όσα είδατε τα τελευταία χρόνια. Η ταινία «Leatherface» θα είναι βασισμένη στο original φιλμ των Κιμ Χένκελ και Τόουμπ Χούπερ με τον Γκούναρ Χάνσεν στον ρόλο του πρώτου «Σχιζοφρενή Δολοφόνου με το Πριόνι».

Στην ταινία του 2017, τη θέση του παίρνει ο 29χρονος Βρετανός Φιν Τζόουνς –γνωστός από το Game of Thrones-, ο οποίος θα υποδυθεί το «τέρας» σε νεαρή ηλικία. Είπαμε, άλλωστε, πρόκειται για prequel!

«Leatherface»: Η υπόθεση

Ο μετέπειτα ψυχικά άρρωστος εκτελεστής με το πριόνι, συναντάται σε νεαρή ηλικία. Ο ίδιος και ακόμα τρεις συγκρατούμενοί του στην ψυχιατρική κλινική όπου βρίσκεται έγκλειστος, δραπετεύουν. Μαζί τους και μια μικρή σε ηλικία νοσοκόμα την οποία αρπάζουν και… βυθίζουν στον απόλυτο εφιάλτη.

Η εμπλοκή ενός εξίσου διαταραγμένου αστυνομικού καθιστά τη μοίρα του Leatherface τραγική: Ένα αδυσώπητο τέρας γεμάτο μίσος και οργή για κάθε τι ζωντανό γεννιέται και ζητά εκδίκηση. Το μυαλό του νεαρού που μέλλει να εξελιχθεί στο πιο σκληρό «τέρας» έχει καταστραφεί για πάντα.

Στον ρόλο του «κακού» αστυνομικού συναντάμε –τι παράξενο;- τον Στίβεν Ντορφ. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε ακόμα τους Λίλι Τέιλορ, Σαμ Στράικ, Βανέσσα Γκράσε, Τζέιμς Μπλουρ, Τζέσικα Μάντσεν, Σαμ Κόουλμαν και Κρις Άνταμσον.

Γυρίσματα στην Ευρώπη με αέρα ‘60s

Τα γυρίσματα του prequel πραγματοποιήθηκαν στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Βουλγαρία. Οι λόγοι ήταν καθαρά θέμα budget, καθώς η εταιρεία παραγωγής Millennium Films έχει τα δικά της στούντιο εκεί.

Πρόκειται σίγουρα για ένα εξαιρετικό ταξίδι στο παρελθόν, καθώς τα πάντα στα γυρίσματα μελετήθηκαν ώστε να θυμίζουν τη δεκαετία των ‘60s, την εποχή που διαδραματίζονται όσα θα δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Με άλλα λόγια, οι θαυμαστές της κλασσικής version του ’74 έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν!

Hint: Δώστε προσοχή στα αυτοκίνητα της ταινίας, καθώς πρόκειται για ειδικές –και πανάκριβες- παραγγελίες…

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 20 Οκτωβρίου στην Αμερική. Πιθανότατα, εμείς θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω…

Μέχρι τότε πάρτε μια μικρή γεύση!

The post Έρχεται η νέα ταινία του «σχιζοφρενή» Leatherface – Έτσι «γεννήθηκε» το τέρας με το πριόνι (Pics & Vids) appeared first on Menshouse.gr.



Πηγή: http://ift.tt/2tAUJ5F

July 26, 2017 at 02:04AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος