Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Βοσκός είδε τη φωτιά στο αυτοκίνητο που βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα στη Λεμεσό

Share this:

Εντατικές έρευνες στη σκηνή που βρέθηκε απανθρακωμένο το πτώμα Ελληνοκύπριου άντρα στο Μοναγρούλι της επαρχίας Λεμεσού – Τη φωτιά είδε βοσκός που βρισκόταν στην περιοχή και ειδοποίησε τις αρχές – Ψάχνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τυλίχθηκε στις φλόγες το όχημα του άτυχου άντρα

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα του άτυχου Ελληνοκύπριου άντρα, που εντοπίστηκε το πρωί απανθρακωμένος, τυλίχθηκε στις φλόγες διερευνούν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που διενεργούν έρευνες και επιτόπιες εξετάσεις στο χωριό Μοναγρούλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άντρα που εκτελούσε εργασίες στην περιοχή.

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι γύρω στις 5 το πρωί, είδε τη φωτιά βοσκός που βρισκόταν στην περιοχή ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές. Λίγο αργότερα στη σκηνή έσπευσαν μέλη της αστυνομίας που απέκλεισαν τη σκηνή.

Η αυτοψία που θα διενεργήσει ιατροδικαστής στη σκηνή αναμένεται να καταδείξει κατά πόσον πρόκειται για κάποιο ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

 

The post ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Βοσκός είδε τη φωτιά στο αυτοκίνητο που βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα στη Λεμεσό appeared first on Cyprus Times.



Πηγή: http://ift.tt/2tkSlUJ

July 18, 2017 at 10:01AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος