Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Μ.Πρίαμος στο ΣΙΓΜΑ:Μπηχτή σε Σπαλιάρα-σχέση με Καινούργιου;

Share this:

Την πρώτη του συνέντευξη επί Κυπριακού εδάφους, παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, "Πρωτοσέλιδο", ο "τρελός κύπριος" του "Survivor", Μάριος Πρίαμος.

Ο Μάριος Πρίαμος, μίλησε για την μετα "survivor" εποχή, λέγοντας ότι πατώντας το πόδι του στην Κύπρο, ένιωσε κάτι πρωτόγνωρο. "Ήταν ένα σοκ για'μας τους "Μαχητές", κάτι πρωτοφανή. Ευχαριστώ τον κόσμο για την συνεχή στήριξή του". Πρόσθεσε δε, ότι το "Survivor" ήταν μια "διέξοδος για τον κόσμο. Για να ξεφεύγει από την καθημερινότητά του. Το παιχνίδι είναι ένας μικρόκοσμος".

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις φιλίες που έκανε μέσα στο παιχνίδι αλλά και για τους συμπαίκτες του. Συγκεκριμένα ανέφερε "από το "Survivor" συνδέθηκα πιο πολύ με τον Κωνστανίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, λόγω του χαρακτήρα τους αλλά και λόγω των καταστάσεων που βιώσαμε". Μάλιστα, ο Μάριος Πρίαμος αναφέρθηκε και στον Γιάννη Σπαλιάρα λέγοντας ότι "δεν το'χε καθόλου με τ'αγωνίσματα. Γενικά, ο Σπαλιάρας έβγαζε μια αφέλεια προς τα έξω και ήταν αδύνατος παίκτης".

Τέλος, ερωτηθείς για τις φήμες περί σχέση με την Ελληνίδα Παρουσιάστρια,Κατερίνα Καινούργιου, ο Μάριος Πρίαμος επεσήμανε ότι δεν είχαν κάποια επικοινωνία παρά μόνο όταν τον πλησίασαν άτομα από την εκπομπή της, για να στείλει το δικό του μήνυμα στην Παρουσιάστρια, καθώς η ίδια μέσα από την εκπομπή της, έδειχνε την ιδιαίτερη προτίμησή της προς το πρόσωπο του "τρελού Κύπριου".



Πηγή: http://ift.tt/2t2PPlL

July 12, 2017 at 09:36AM

1 σχόλιο:



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος