Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Τα 5 πιθανότερα σενάρια για φινάλε του Game of Thrones

Share this:

Οι φαν της σειράς καίγονται να μάθουν. Έχουν βγάλει τα μαχαίρια σε σόσιαλ μίντια και φόρα για το πώς πιστεύει ο καθένας ότι θα ολοκληρωθεί το επικό δράμα φαντασίας του Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν. Και μέχρι τη μεγάλη αποκάλυψη οι αντιδικίες των φανς θα συνεχίζουν για τις τύχες του Τζον Σνόου, της Νταινέρις και του υπόλοιπου πληθυσμού του Γουέστερος. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 6 επικρατέστερες θεωρίες-σενάρια. Πριν μπείτε στον κόπο να τις διαβάσετε να είστε σίγουροι ότι

Τζον και Νταινέρις θα κυβερνήσουν μαζί

Για πολλούς είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι δύο βασιλείς θα καταλήξουν ζευγάρι. Είτε περισσότερο σύντομα απ’ όσο φανταζόμαστε είτε στο τέλος της σειράς.

Η θεωρία αυτή προκύπτει από το R + L = J (Rhaegar + Lyanna = Jon).

Ναι αλλά η θεωρία αυτή λέει ότι οι δυο τους είναι συγγενείς. Άρα δεν μπορούν να…

Και τι έγινε δηλαδή; Όλοι γνωρίζουν ότι οι Ταργκάρυεν μένουν πιστοί στα ζευγαρώματα μεταξύ της οικογένειας για να διατηρήσουν την καθαρότητα του αίματος. Έτσι παρότι η Νταινέρις είναι θεία του Τζον, δεν αποκλείεται να παντρευτούν και να κυβερνήσουν μαζί τον Σιδερένιο θρόνο.


Ένας, δύο, τρεις Ταργκάρυεν

Μία επίσης δημοφιλής θεωρία είναι πως και ο Τίριον Λάνιστερ είναι επίσης ένας Ταργκάρυεν. Πρώτον, θα εξηγούσε γιατί ο πατέρας του ο Τάιγουιν το σιχαινόταν τόσο παρόλα αυτά τον κρατούσε και δεν τον απεχθάνονταν απλώς επειδή ήταν νάνος. Θα εξηγούσε επίσης την παράλληλη γέννηση και μοίρα του Τζον Σνόου.

Εξάλλου ο Τίριον είναι πολύ καλός όταν βρίσκεται κοντά στους δράκους. Τουλάχιστον όσον τον βλέπουμε ζωντανό και άκαο δίπλα τους. Μήπως ως Ταργκάρυεν έχει κάποιον προϋπάρχοντα δεσμό μαζί τους; Δε θα ήταν φανταστικό ο Τζον, ο Τίριον και η Νταινέρις να σχημάτιζαν μία συμμαχία για να κυβερνήσουν όλοι μαζί τη χώρα ως Ταργκάρυεν.


O Βασιλιάς του Βορρά θα εξυψωθεί ξανά

Ή πιο συγκεκριμένα οι Σταρκς. Στον Νεντ παραχωρήθηκε δύναμη μετά τον θάνατο του Ρόμπερτ Μπαράθεον αλλά γρήγορα κηρύχθηκε έκπτωτος από τους Λάνιστερς.

Με τον Βορρά να είναι ένας περήφανος, πιστός και πυκνοκατοικημένος , υπάρχει μία πιθανότητα ότι ο Τζον Σνόου να έφτιαχνε μία συμμαχία με τους Ταργκάρυεν ώστε να κυβερνήσει ο ίδιος τον Σιδερένιο Θρόνο, όπως νομίμως και δικαίως σκοπεύει να κάνει. Η Σάνσα ως μοναδική (όπως πιστεύεται τουλάχιστον) ζωντανή Σταρκ έχει αρχίσει να κερδίζει σεβασμό από τους Οίκους του Βορρά.

Οι μεταφυσικές ικανότητες του Μπράν μπορεί να έχουν επίδραση στο να υπερνικήσουν οι άνθρωποι τους White Walkers, καθώς ο ίδιος πιστεύεται ότι είναι το Κοράκι με τα τρία μάτια.

Ίσως ακόμα και το γεγονός ότι οι White Walkers γεννήθηκαν από έναν Σταρκ που θυσιάστηκε, να δίνει κάποιου είδους σύνδεση μεταξύ του ή κάποιον τρόπο να τους νικήσουν.


Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν

Με λίγα λόγια, όλοι πεθαίνουν και νικητές αναδεικνύονται οι White Walkers. Είναι πράγματι μία δυσάρεστη θεωρία αλλά είναι αυτό που κυριολεκτικά λέει η προφητεία. Αν αναλογιστούμε και την γενικότερη έλλειψη χαράς και δικαιοσύνης που βλέπουμε στο σύμπαν του Μάρτιν δε θα μας έκανε και μεγάλη έκπληξη ένα τέτοιο σενάριο.


Κερδίζει ο Βασιλιάς των White Walkers

Συνεχίζοντας στην ιδέα ότι το φινάλε θα είναι καταθλιπτικό, οι White Wlkers μπορεί να καταλήξουν να αφανίσουν όλη την ανθρωπότητα και να εξουσιάσουν τα Επτά Βασίλεια.

Ένα από τα σενάρια είναι ότι οι παγωμένοι νεκροζώντανοι δημιουργήθηκαν από τα Παιδιά του Δάσους σαν μέτρο προστασίας. Αλλά μπορούν να λειτουργήσουν και ως ασταμάτητος στρατός καθαρίζοντας τον Νότο από την διαφθορά και την κακή ανθρωπότητα; Σαν να παίζουν τον ρόλο του καλού στη σειρά. Μπορεί οι White Walkers να είναι μία πεισμωμένη ανθρωποειδής φυλή, διψασμένη για δύναμη και εξουσία όπως ήταν οι Μπαράθεον, οι Λάνιστερ και οι Ταργκάρυεν. Ίσως ο μόνος σκοπός τους είναι να βάλουν τον Βασιλιά της Νύχτας πάνω στον Σιδερένιο θρόνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The post Τα 5 πιθανότερα σενάρια για φινάλε του Game of Thrones appeared first on Menshouse.gr.



Πηγή: http://ift.tt/2vYdnoR

July 25, 2017 at 11:47PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος