Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

«Ξάφρισαν» οικία 44χρονης στην Πάφο… Άρπαξαν τάμπλετ, μετρητά και κοσμήματα χιλιάδων ευρώ

Share this:

Μπήκαν σε σπίτι στο Μέσα Χωριό – Άρπαξαν πορτοφόλι με 7 χιλιάδες ευρώ μετρητά, κοσμήματα και τάμπλετ – Διερευνά η Αστυνομία – Κοντά σε εξιχνίαση διαρρήξεων η Αστυνομία – Σύλληψη 38χρονου

Κατοικία στο Μέσα Χωριό που ανήκει σε 44χρονη ιδιωτική υπάλληλο από τις Φιλιππίνες διέρρηξαν άγνωστοι χθες βράδυ.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ιδιοκτήτριας που απουσίαζε από το σπίτι από τις 6 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυκτα οι διαρρήκτες έκλεψαν το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 7 χιλιάδων ευρώ, κοσμήματα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας και ένα ταμπλετ αξίας 500 ευρώ.

Κοντά σε εξιχνίαση διαρρήξεων η Αστυνομία

Στο μεταξύ κοντά στην  εξιχνίαση αριθμού διαρρήξεων κατοικιών που κατηγγέλθησαν στην Πάφο το τελευταίο διάστημα βρίσκεται η αστυνομία μετά την σύλληψη 38χρονου ομογενή σε σχέση με υπόθεση κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε μέρος κλοπιμαίας περιουσίας που είχε αφαιρεθεί από κατοικία που ανήκει σε μόνιμο κάτοικο Λευκωσίας και η οποία διαρρήχτηκε τον Ιούνιο. Μέλη του ΤΑΕ εκτιμούν ότι ο 38χρονος Ομογενής εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις.

 

The post «Ξάφρισαν» οικία 44χρονης στην Πάφο… Άρπαξαν τάμπλετ, μετρητά και κοσμήματα χιλιάδων ευρώ appeared first on Cyprus Times.



Πηγή: http://ift.tt/2unLaYt

July 05, 2017 at 07:02AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος