Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Οικτρό και άκρως επικίνδυνο το «Πρόγραμμα Αναστασιάδη»

Share this:



Του Λάζαρου Μαύρου

ΕΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ που αραδιάζει στις δύο μόνο σελίδες τις οποίες «αφιερώνει» στα πεπραγμένα της Πενταετίας του για το Κυπριακό, στο 140 σελίδων διαφημιστικό «Πρόγραμμά» του, ο απερχόμενος κι επαναδιεκδικών την εκλογή ΠτΔ κ. Νίκος Αναστασιάδης, τα πιστεύει κιόλας, τότε η κατάσταση δεν είναι απλώς οικτρή, αλλά και άκρως επικίνδυνη.

ΤΟ ΟΙΚΤΡΟ έγκειται στο μέγεθος της ασύστολης δημαγωγίας. Ως επιχείρησης σκόπιμης και δόλιας εξαπάτησης των πολιτών. Για την απόσπαση των ψήφων του εκλογικού σώματος διά ψευδών παραστάσεων. Μετατρέποντας το μαύρο σε άσπρο. Και ωραιοποιώντας τα απεχθή. Αποκρύβοντας τα απεχθέστερα: Όλα εκείνα, τα οποία ο Ελληνισμός απέρριψε με το συντριπτικό 76% εναντίον της «λύσης» Ανάν. 

ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ εμφιλοχωρεί στην απευκταία («φαβορί» την διαλαλούν) πιθανότητα, ξανά εξαπατημένο δολίως το εκλογικό σώμα να επανεκλέξει πρόεδρο τον Αναστασιάδη. Για να… «λύσει» το Κυπριακό με τις προδιαγραφές που ο ίδιος επιχείρησε:

– Από την Κοινή Διακήρυξή του με τον Έρογλου στις 11 Φεβρουαρίου 2014, μέχρι και τις “Null and Void” προσφορές του προς τους Τούρκους στις 5 Ιουλίου 2017 στο Grans-Montana.

– Τις οποίες «κκοτσιάνιασε» υπέρ των Τούρκων το «Πλαίσιο» ή «Κεκτημένο» Γκουτέρες. Με την… απειλή κιόλας ΔηΣυ & ΑΚΕΛ «να συνεχίσουμε απ’ εκεί που μείναμε»!

ΓΡΑΦΕΙ, δολίως ψευδόμενο, το «Πρόγραμμα Αναστασιάδη», στην 1η παράγραφο: «Με σκληρή και μεθοδική δουλειά, τα τελευταία χρόνια, φτάσαμε πιο ουσιαστικά και πιο κοντά από ποτέ, σε έναν έντιμο συμβιβασμό στο Εθνικό μας Θέμα. Όσο και εάν η εμμονή της Τουρκίας σε κυριαρχικά δικαιώματα επί της Κύπρου οδήγησε τη διάσκεψη του Κρανς Μοντάνα σε αδιέξοδο, τα νέα δεδομένα και κεκτημένα των συνομιλιών δημιουργούν μια καινούργια προοπτική επίλυσης του Κυπριακού»…

ΑΥΤΑ ΠΟΥ δολίως ψευδόμενο το «Πρόγραμμα» χαρακτηρίζει αφ’ ενός ως «πιο κοντά από ποτέ, σε έναν έντιμο συμβιβασμό», δεν είναι παρά μόνο η ανέντιμη υποταγή του Αναστασιάδη σε «λύση» παράδοσης της κρατικής υπόστασης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ισότιμη Τουρκική Συγκυριαρχία της Ε.Κ.Ο. («Ενωμένης Κυπριακής Ομοσπονδίας»).

– Την συνομολόγησε ως «σκελετό λύσης» με τον Έρογλου 11.2.2014 και την διαπραγματεύτηκε (αυτήν και καμιάν άλλη) με τον Ακιντζί από το 2015 έως το 2017:

– Την «λύση» για την οποία προσέφερε εν τέλει στους Τούρκους στο Grans-Montana και την Τουρκική Εκ Περιτροπής Προεδρία!

– ΑΥΤΑ και όχι άλλα είναι τα «Κεκτημένα Των Συνομιλιών» που παρέδωσε (από το ρήμα παραδίδομαι, αγγλιστί I SURRENDER) ο Αναστασιάδης κατά την 5ετία του στους Τούρκους.

– Και τα «κκοτσιάνιασε» στους Τούρκους ο κ. Έσπεν Μπαρθ Έιντε και ο Γ.Γρ. του ΟΗΕ κ. Αντόνιο Μανουέλ ντε Ολιβέιρα Γκουτέρες στο «Πλαίσιο» και στο «Κεκτημένο» του «απ’ εκεί που μείναμε» στο ελβετικό Grans-Montana της 28ης Ιουνίου – 7 Ιουλίου 2017.

ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ απόδειξη της δολιότητας των ψεμάτων που γράφει το «Πρόγραμμα Αναστασιάδη» αποτελεί η απόκρυψη, η αποσιώπηση, η αλλοίωση, η δειλία ομολογίας και η ανέντιμη παραποίηση της αλήθειας ως προς την Πενταμερή Διάσκεψη που ο ίδιος, υποχωρώντας στις τουρκικές απαιτήσεις, αιφνιδίως είχε αποδεχθεί – χωρίς να ρωτήσει ή να ενημερώσει κανένα προηγουμένως – από το Δείπνο της 1ης Δεκεμβρίου 2016 με τους Ακιντζί – Έιντε, στο έναντι του Λήδρα Πάλας εστιατόριο και η οποία, παρασύροντας και την Αθήνα, εξελίχθηκε Πενταμερώς μέχρι το Grans-Montana 28 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2017.

– Καυχιέται, καμαρώνει και κοκορεύεται το δόλιο κείμενο του «Προγράμματος Αναστασιάδη» ότι: «Κυρίως, για πρώτη φορά καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι και αντιμετωπίσαμε κατάματα την Τουρκία, στο πλαίσιο μιας πολυμερούς διάσκεψης και με τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

– ΨΕΥΔΕΤΑΙ, εν γνώσει του, δολίως, σκοπίμως και ασυστόλως με τα περί δήθεν «πολυμερούς». Και με «φύλλο συκής» την «παρουσία της ΕΕ». Αλλ’ ο ίδιος ο διαπράξας Αναστασιάδης αυτοπροσώπως παραδεχόταν προκαταρτικά ότι επρόκειτο περί Πενταμερούς. Ο δε Γενικός Γραμματεύς του ΟΗΕ κ. Γκουτέρες ρητώς και γραπτώς και …κεκτημένως την «κκοτσιάνιασε» σαφώς κι απεριφράστως ως «Διάσκεψη των Τριών Εγγυητριών Δυνάμεων [Βρετανίας, Τουρκίας, Ελλάδος] και των Δύο Κοινοτήτων της Κύπρου».

– Ούτε «πολυμερή», ούτε «διεθνή», ούτε «Μαρικκούν που το Πέραπεδι»!

– Σκέτη Πενταμερή! Προς εξευτελισμό και του νυν ψευδέστατου προεκλογικού «Προγράμματος Αναστασιάδη».

ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟ  όλων των αναίσχυντων ψεμάτων που επιστρατεύει η ακόρεστη αρχομανία του Αναστασιάδη στο δόλιο «Πρόγραμμά» του για το Κυπριακό, ο ισχυρισμός του ότι: «Οι συνομιλίες έχουν αποδώσει ήδη καρπούς. Αναδείχθηκε η προοπτική η ενωμένη Κύπρος να εξελιχθεί σε ένα φυσιολογικό, ευρωπαϊκό κράτος».

ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ , «Φυσιολογικό Ευρωπαϊκό Κράτος», η αντιδημοκρατική κι εθνο-ρατσιστική επιβολή της τουρκικής μειονότητας του 18%, ενόπλως εντολοδόχου της Άγκυρας, ως… ισότιμης με το 82%;

– ΕΠΙ ίσοις όροις συγκυρίαρχης,

– ΚΑΙ ίσου καθεστώτος συνιδιοκτήτη,

– ΚΑΙ ως συνιδρυτή και ως συναφέντη (με την «πολιτική ισότητα των δύο κοινοτήτων») ολόκληρης της Κύπρου, ως κρατικής υπόστασης και ως διεθνούς προσωπικότητας,

– ΚΑΙ με διζωνικά νομιμοποιούμενη την τουρκική κατοχή επί των διχοτομικά σκλαβωμένων βόρειων ελληνικών εδαφών της Κύπρου, κατά τας εντολάς της Τουρκίας;

– ΠΡΑΓΜΑΤΑ που αποτελούν τους μόνους «καρπούς» των μέχρι τούδε «διακοινοτικών» συνομιλιών που ευτυχώς απέτυχε να «ολοκληρώσει» στην σθεναρώς υποστηριζόμενη από τους Άντρο-ΑΚΕΛ και Αβέρωφ- ΔηΣυ Πενταετία του ο κ. Αναστασιάδης…

*Αρθρογράφος στην εφημερίδα Σημερινή και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ράδιο Πρώτο



Πηγή: apopseis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος