Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Your Face Sounds Familiar 4: Απολαυστικές ενσαρκώσεις και αστείρευτο χιούμορ

Share this:

Άψογες μεταμφιέσεις, απολαυστικές παρουσιάσεις και καλή μουσική περιελάμβανε η χθεσινή πρεμιέρα του μοναδικού σόου μεταμφιέσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, Your Face Sounds Familiar 4.

Η Μαρία Μπεκατώρου γεμάτη κέφι και ζωντάνια έβαλε τη δική της πινελιά στην παρουσίαση του σόου. Έκανε τους δέκα διαγωνιζόμενους να αισθανθούν άνετα και να αποβάλλουν το άγχος της πρεμιέρας.

Νικητής της βραδιάς μέσα από την καταμέτρηση των ψήφων του κοινού και της κριτικής επιτροπής ανακηρύχθηκε ο 33χρονος τραγουδιστής Ησαίας Ματιάμπα, ο οποίος μιμήθηκε τον Μπάμπη Στόκα στο 100 τοις εκατό. Εμφανισιακά αλλά και φωνητικά. Ενώ νικητής από την ψηφοφορία του κοινού ήταν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος κλήθηκε να ενσαρκώσει το ρόλο του Justin Bieber.

Ξεκαρδιστική και πολύ κοντά στην πρωτιά, ήταν και η εμφάνιση του ηθοποιού Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος υποδύθηκε την τραγουδίστρια Miley Cyrus, δίνοντας όλη του την ενέργεια επί σκηνής και ανεβάζοντας τη διάθεση του κοινού.

Αρκετά θετικά σχόλια απέσπασαν όλες οι εμφανίσεις των παικτών από την ανανεωμένη κριτική επιτροπή, την οποία συνθέτουν οι Σταμάτης Φασουλής, Φώτης Σεργουλόπουλος, Νίκος Μουτσινάς και Έλλη Κοκκίνου.

Στο δεύτερο Live επεισόδιο αξιολάτρευτες αναμένονται οι μεταμφιέσεις της Κόνης Μεταξά σε Σάκη Ρουβά και του Γιάννη Χατζόπουλου σε Γιάννη Πάριο. Την άλλη Κυριακή στις οκτώ το βράδυ βλέπουμε όλοι Yfsf και ψηφίζουμε τον επόμενο νικητή. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την τηλεψηφοφορία στην Κύπρο θα δοθούν στην Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών 



Πηγή: http://ift.tt/2pXbSVE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος