Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Αυτό δεν το περιμέναμε!Η ανάρτηση του Πάνου Αργιανίδη και το μήνυμα όλο νόημα για την αποχώρησή του από το Survivor

Share this:

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Πάνος Αργιανίδης έχει πάρει σβάρνα τις εκπομπές και μοιράζει αποκαλύψεις που κανείς μας δεν ήξερε…

Ο Πάνος, ένας παίκτης που είδαμε και τη διπροσωπία του και τη στρατηγική του αλλά και τον ευαίσθητο χαρακτήρα του μας έχει πει αρκετά για τη συμπεριφορά του απέναντι στους συμπαίκτες του, ενώ ο ίδιος φαίνεται πως είναι ένας αρκετά δυναμικός χαρακτήρας βάζοντας ένα πλάνο για τη ζωή του! Διαβάστε παρακάτω…

Ο μάνατζερ ράγκμπι, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα βομβαρδίζει το Instagram με φωτογραφίες από τη ζωή του στο παιχνίδι αλλά και φωτογραφίες γεμάτες νόημα! Έτσι και σήμερα, ο παίκτης ανέβασε μια φωτογραφία με τον εαυτό του να ποζάρει και έγραψε μια λεζάντα γεμάτη νόημα: «#survivorgr #risk #life #bestrong «Το να μπορείς να είσαι μέσα σε όλα σε κάνει πιο δυνατό, έμπειρο, μαθαίνεις να χάνεις αλλά και να κερδίζεις. Τόλμησέ το».

Τι θέλει να πει ο Πάνος με αυτή του την ανάρτηση;Ότι μπορεί να έφυγε αλλά δεν σημαίνει ότι τον πείραξε;

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Ο Πάνος Αργιανίδης μιλά ανοιχτά για τον Στέλιο Χανταμπάκη: «Ότι έλεγε και ότι έκανε…» (Βίντεο)

Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο χειρότερος παίκτης του Survivor!Η Ελεονώρα Μελέτη μας αποκάλυψε τα στατιστικά και μας άφησε άφωνους! (Βίντεο)

«Δεν βλέπω Survivor, δεν μπορώ να βλέπω τους άπλυτους!» Πασίγνωστη παρουσιάστρια κατακεραυνώνει το reality επιβίωσης

The post Αυτό δεν το περιμέναμε!Η ανάρτηση του Πάνου Αργιανίδη και το μήνυμα όλο νόημα για την αποχώρησή του από το Survivor appeared first on YOU WEEKLY.



Πηγή: http://ift.tt/2oDK2Mq

April 24, 2017 at 07:12PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος