Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

«Δεν βλέπω Survivor, δεν μπορώ να βλέπω τους άπλυτους!» Πασίγνωστη παρουσιάστρια κατακεραυνώνει το reality επιβίωσης

Share this:

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η παρουσιάστρια εξέφρασε την αρνητικότητά της όσον αφορά το παιχνίδι αντοχής του Σκαί.

Ο λόγος για την Μαρία Μπεκατώρου η οποία σε συνέντευξή της στην εκπομπή DOT του Mega One δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για το reality επιβίωσης που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Διαβάστε παρακάτω…

«Δεν βλέπω Survivor γιατί δεν μπορώ να βλέπω τους ανθρώπους έτσι όπως έχουν γίνει τώρα, που είναι λίγο άπλυτοι. Το μαλλί τους είναι λαδωμένο, τα μούσια, η αδυναμία τους. Δεν μπορώ να το βλέπω. Ούτε μπορώ να δεχτώ ότι όλα αυτά που διαδραματίζονται στην κάμερα είναι απόλυτα ειλικρινή. Δεν γίνεται. Άλλο το να ζεις σε ένα σπίτι κλεισμένος. Η Σόφη Πασχάλη μού είπε ότι αν ήθελαν να πουν κάτι, πήγαιναν στη γωνία. Δεν μπορεί να είναι όλα αληθινά. Με ενοχλεί που τα παιδιά βλέπουν Survivor. Αν είχα παιδί δεν θα το άφηνα να βλέπει Survivor. Δεν πειράζει, ας έμενε εκτός των συζητήσεων την επόμενη μέρα στο σχολείο. Δεν γίνεται τα παιδιά την επόμενη μέρα να κάνουν στο σχολείο τα αγωνίσματα που βλέπουν στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είναι πολύ ωραίο παιδί μόλις βγει θέλω να…» Οι τολμηρές αποκαλύψεις πρώην παίκτριας του Survivor για τον Αγγελόπουλο (Βίντεο)

Για πρώτη φορά! Η Ελένη Δάρρα αποκάλυψε ποιον παίκτη από τους Μαχητές ψήφισε να πάει στους Διάσημους! (Βίντεο)

Τα καρφιά της Ειρήνης Αινατζόγλου για την εμμονή του Τσάνγκ με την αδερφή της! Τι συνέβη που δεν γνωρίζουμε; (Βίντεο)

The post «Δεν βλέπω Survivor, δεν μπορώ να βλέπω τους άπλυτους!» Πασίγνωστη παρουσιάστρια κατακεραυνώνει το reality επιβίωσης appeared first on YOU WEEKLY.



Πηγή: http://ift.tt/2pWDH0x

April 24, 2017 at 06:28PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος