Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Νέα στοιχεία για την Μαντλίν

Share this:

 Η μικρή Μαντλίν απήχθη από το ξενοδοχείο στο οποίο παραθέριζε με την οικογένειά της στην Πορτογαλία και μεταφέρθηκε με πλοίο στο Μαρόκο, όπου πουλήθηκε σε πλούσια οικογένεια της Μέσης Ανατολής από τις συμμορίες που εδρεύουν στην περιοχή της Μαυριτανίας στη Δυτική Αφρική.

Αυτά ισχυρίστηκε ο Κόλιν Σατον, πρώην ντετέκτιβ της Scotland Yard στη βρετανική εφημερίδα, Mirror, ανατρέποντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα των ερευνών και δίνοντας νέα τροπή στο θρίλερ που εκτυλίσσεται τα τελευταία 10 χρόνια γύρω από την εξαφάνιση της 3χρονης τότε Μαντλίν.



 «Ένα παιδί που έμοιαζε με τη μικρή Μαντλίν φέρεται να εντοπίστηκε στο Μαρόκο από τουρίστες, τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνισή της. Όπως ανέφεραν οι ίδιοι, το παιδί έμοιαζε λυπημένο και ρώτησε αν μπορεί να δει την μαμά της. Το ζευγάρι επικοινώνησε με τις Αρχές της χώρας και οι αστυνομικοί μεταβίβασαν το μήνυμα στους συναδέλφους τους στην Πορτογαλία. Υπήρξαν και άλλες παρόμοιες αναφορές εκείνες τις εβδομάδες. Δεν έγιναν ωστόσο τα απαραίτητα βήματα," ανέφερε ο Κόλιν Σατόν.

Το τελευταίο διάστημα οι γονείς της μικρής Μαντλίν, έχουν ζητήσει από ιδιωτικούς ντετέκτιβ να εξετάσουν τη θεωρία που θέλει τις έρευνες να στρέφονται στη γραμμή της Μαυριτανίας, ενώ η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι αρχές θα πράξουν το ίδιο.

Από το 2007, οπότε και εξαφανίστηκε η Μαντλίν, υπήρξαν 8685 επίσημες αναφορές στις αρχές που ισχυρίζονταν ότι είχαν δει την μικρή Μαντλίν, κυρίως στην Πορτογαλία. Εάν ζει, είναι σήμερα 13 ετών.



Πηγή: http://ift.tt/2q7l8Gf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος