Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Σεξουαλική παρενόχληση από βοηθό διαιτητή

Share this:

Ένα άσχημο περιστατικό είχαμε στο παιχνίδι του Ατρόμητου με την Ολυμπιάδα για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής των γυναικών. Η αρχηγός του Ατρόμητου, κατηγορεί πως δέχτηκε βιαιοπραγία αλλά και σεξουαλική παρενόχληση από τον βοηθό διαιτητή της αναμέτρησης... Όλα άρχισαν όταν η παίκτρια του Ατρόμητου, μετά από υβριστική επίθεση που δέχτηκε από την εξέδρα, είπε έναν οπαδό γελοίο.

Ο βοηθός νόμιζε πως το είπε σε εκείνον και το έγραψε στο φύλο αγώνα. Οι δυο τους τα είπαν σε έντονο ύφος και στα αποδυτήρια και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν από την ομάδα ο βοηθός έπιασε την ομάδα από το στήθος και την έσπρωξε, λέγοντας της «άντε μωρή». Εκεί βρισκόταν και ο πατέρας της αθλήτριας ο οποίος υπερασπίστηκε την κόρη του με τους δύο άνδρες να έρχονται στα χέρια και τις δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν εκεί για το παιχνίδι του Άγιου Ιερόθεου με τον Εργοτέλη που ακολουθούσε να τους χωρίζουν. Τελικά η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου με την αρχηγό του Ατρόμητου να καταθέτει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση και βιαιοπραγία, το ίδιο έκανε και ο βοηθός που ισχυρίστηκε πως δέχτηκε επίθεση από την αθλήτρια.

Μάλιστα, η διαιτητής της αναμέτρησης Θάλεια Μήτση, έχει γράψει στην συμπληρωματική έκθεσή της πως η αρχηγός των Περιστεριωτών χτύπησε τον βοηθό στα γεννητικά όργανα.


Πηγή:gazzetta.gr



Πηγή: http://ift.tt/2oDZ6cZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος