Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Κόντε: «Δεν θέλω παίκτες εγωϊστές στην ομάδα»

Share this:

Η άποψη του Σεσκ Φάμπρεγας για παίκτες «εγωιστές» δεν βρίσκει καθόλου σύμφωνο τον Αντόνιο Κόντε. Λίγη ώρα μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Τότεναμ και τη νίκη-πρόκριση της Τσέλσι στον τελικό του FA Cup, ο Ισπανός μέσος δήλωσε για το συμπαίκτη του, Εντέν Αζάρ, ότι θα μπορούσε να φτάσει στο επίπεδο του Λιονέλ Μέσι εάν ήταν πιο «εγωϊστής» κι έδειχνε μεγαλύτερο «φονικό έστικτο».



Η απάντηση του Ιταλού προπονητή ήταν άμεση: «Στην ομάδα μου δεν θέλω παίκτες-εγωϊστές. Προτιμώ να χάσω ένα ματς, από το να έχω ποδοσφαιριστή με εγωϊσμό. Για μένα είναι πολύ λυπηρό να ακούω κάτι τέτοιο».

Ο Βέλγος διεθνής επιθετικός, Εντέν Αζάρ, πέτυχε το 15ο του γκολ στη διάρκεια της σεζόν ενώ ήρθε από τον πάγκο. Ο Κόντε είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την αφοσίωση του ποδοσφαιριστή και δεν επιθυμεί να δει καμία αλλαγή στον τρόπο σκέψης του: «Ο πρώτος στόχος για κάθε σπουδαίο πρωταθλητή είναι να παίζει για την ομάδα και να βάζει το ταλέντο του μέσα σε αυτή», τόνισε ο Κόντε και πρόσθεσε: «Οι κορυφαίοι παίκτες στον κόσμου δεν υπάρχουν χωρίς την ομάδα. Ποτέ μου δεν θα το καταλάβω αυτό. Ποτέ, ποτέ. Δεν το θέλω και δεν το δέχομαι. Δεν θα ήθελα ποτέ ο σύλλογος που εργάζομαι να αγοράσει έναν παίκτη εγωϊστή. Ποτέ, όχι».


 



Πηγή: http://ift.tt/2pY40Gw

April 24, 2017 at 08:13PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος