Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Στην Κύπρο η Φιλαρμονική Ορχήστρα Βερολίνου

Share this:

Την επικείμενη συναυλία της στην Πάφο, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, ανακοινώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Βερολίνου η οποία πραγματοποιεί την καθιερωμένη συναυλία της, της 1ης του Μάη, στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου στις 11 το πρωί.

“Ευρωπαϊκό κονσέρτο από την Κύπρο με τους Mariss Jansons και Andreas Ottensamer” τιτλοφορεί τη σχετική της δημοσίευση η Φιλαρμονική Ορχήστρα Βερολίνου. Ο πρώτος θα είναι ο μαέστρος της συναυλίας και ο δεύτερος ο σολίστ στο κλαρινέτο.

Συνεχίζοντας η Φιλαρμονική αναφέρει ότι “το ευρωπαϊκό κονσέρτο για φέτος παίρνει την Φιλαρμονική Βερολίνου στην Πάφο και πιο συγκεκριμένα : στο αρχαίο λιμάνι της πόλης της Πάφου”.

Προσθέτει ότι “στο βυζαντινό κάστρο της πόλης η ορχήστρα ερμηνεύει έργα του Carl Maria von Weber and Antonín Dvořák τα οποία εντυπωσιάζουν με τη λυρική ζεστασιά και τα θερμά τους χρώματα”.

Μαέστρος είναι ο Mariss Jansons, στενός φίλος της Ορχήστρας για πολλές δεκαετίες, ενώ ο σολίστ στο κονσέρτο νούμερο 1 του Weber, είναι ο Andreas Ottensamer, καταλήγει η ανακοίνωση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου.

Πηγή: ΚΥΠΕ



Πηγή: http://ift.tt/2oouDUL

April 24, 2017 at 08:45PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος