Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Τα συγχαρητήρια του Τραμπ σε αστροναύτη του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού (βίντεο)

Share this:

Τηλεδιάσκεψη με… τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) έκανε σήμερα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχοντας στο πλευρό του και την κόρη του, Ιβάνκα.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος συνεχάρη την αστροναύτη της NASA, Πέγκι Γουίτσον, για το ρεκόρ παραμονής της στο διάστημα. Η δρ. Γουίτσον, που συμπλήρωσε 544 ημέρες στον ISS, θα παραμείνει εκεί για άλλους πέντε μήνες.

«Σήμερα, κατέρριψες το ρεκόρ για τον μεγαλύτερο χρόνο που έχει παραμείνει Αμερικανός αστροναύτης στο διάστημα: 534 ημέρες και συνεχίζεις. Αυτό είναι ένα απίστευτο ρεκόρ!», της είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τη συνεχάρη εκ μέρους όλων των Αμερικανών.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - ΠΕΓΚΙ ΓΟΥΙΤΣΟΝ - ΡΕΚΟΡ

Η 57χρονη Πέγκι Γουίτσον κατέχει επίσης το ρεκόρ για τη γηραιότερη Αμερικανίδα που βρέθηκε ποτέ στο διάστημα. Είναι η πρώτη γυναίκα-επικεφαλής του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, για δεύτερη φορά μάλιστα.

ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ - ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ - ΙΒΑΝΚΑ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αστειεύτηκε, επίσης, λέγοντας πως θα ήθελε να στείλει τους πρώτους αστροναύτες στον Άρη κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο. «Ειδάλλως, στη δεύτερη θητεία μου», συμπλήρωσε.




Πηγή: http://ift.tt/2oYwFdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος