Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Τέλος του 2017 παραδίδεται η ανακαινισμένη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεμεσού

Share this:

Πριν το τέλος του 2017 θα παραδοθεί η πλήρως ανακαινισμένη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεμεσού, σύμφωνα και με το τελευταίο χρονοδιάγραμμα που είχε δοθεί από τον εργολάβο του έργου.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, επισκέφθηκε εκ νέου σήμερα το εργοτάξιο, όπου διαπίστωσε μετά από σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους επιβλέποντες μηχανικούς και τους εργολάβους, ότι οι εργασίες βρίσκονται εντός χρονοδιαγραμμάτων.

“Στόχος παραμένει η αποπεράτωση των εργασιών και η παράδοση της βιβλιοθήκης πριν από το τέλος του χρόνου”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η οποία σημειώνει ότι το θέμα λειτουργίας της θα συζητηθεί σε σύσκεψη που ορίστηκε για τις 2 Μαΐου.

Προστίθεται ακόμη πως, η νέα Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη (η οποία θα μετονομαστεί σε “Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη”), θα λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ένα πρότυπο εξειδικευμένης βιβλιοθήκης που να αναδεικνύει τόσο την ιστορία της πόλης, όσο και τη σχέση της πόλης με το ΤΕΠΑΚ.

Υπενθυμίζεται πως οι εργασίες ανακαίνισης της βιβλιοθήκης, που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το ΤΕΠΑΚ κατόπιν συμφωνίας με το Δήμο Λεμεσού, είχαν σταματήσει το 2012 λόγω αδυναμίας του τότε εργολάβου, ενώ στην πορεία προέκυψαν διάφορα άλλα προβλήματα, τα οποία καθυστερούσαν την ολοκλήρωση του έργου.

Ο νέος εργολάβος είχε δώσει διαβεβαιώσεις, στις αρχές Φεβρουαρίου, στο νέο Δήμαρχο Λεμεσού, πως τα έργα θα είχαν ολοκληρωθεί πριν από το τέλος του χρόνου.

Πηγή: ΚΥΠΕ



Πηγή: http://ift.tt/2pe99cm

April 24, 2017 at 09:07PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος