Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Στο λιμάνι Λεμεσού ο Υπουργός Μεταφορών μετά το χάος

Share this:

Το λιμάνι Λεμεσού θα επισκεφθεί το πρωί ο Υπουργός Μεταφορών, Μάριος Δημητριάδης, για να επιθεωρήσει την κατάσταση, με αφορμή τα τεράστια προβλήματα, που παρουσιάζονται στη λειτουργία του λιμανιού, μετά τη διαδικασία μεταβίβασης εργασιών σε ιδιωτικές κοινοπραξίες.

Χθες το απόγευμα ο Υπουργός είχε συνάντηση στο λιμάνι με τη Διεύθυνση του διαχειριστή εμπορευματοκιβωτίων.

Τα προβλήματα, που παρουσιάζονται στην εξυπηρέτηση των μεταφορέων θα διευθετηθούν, δήλωσε και ζήτησε πίστωση χρόνου, εκφράζοντας τις απολογίες του σε όσους έχουν ταλαιπωρηθεί.

Ο χρόνος αναμονής για εξυπηρέτηση έχει μειωθεί σημαντικά δήλωσε ο κ. Δημητριάδης, εκφράζοντας την άποψη πως αυτό θα πρέπει να ικανοποιεί και τους μεταφορείς.

Ο κ. Δημητριάδης κατά τη συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd ενημερώθηκε για τα μέτρα, που έχουν ληφθεί.

Υπάρχει σίγουρα μια μεγάλη βελτίωση, είπε, σε σχέση με τις δυο πρώτες μέρες λειτουργίας, προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή λειτουργούν τρεις από τις τέσσερεις γερανογέφυρες, όλα τα πλοία έχουν εξυπηρετηθεί και προγραμματίζεται και η εξυπηρέτηση ενός ακόμη για σήμερα το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι οι μεταφορείς θα επιδώσουν σήμερα υπόμνημα προτάσεων στη Διεύθυνση της εταιρείας και θα πραγματοποιήσουν έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους δεν αποκλείουν να προχωρήσουν και σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Ο Υπουργός Μεταφορών έστειλε το μήνυμα προς την ΠΟΒΕΚ και τον Σύνδεσμο των οδηγών τρέιλερ Α’, πως είναι στη διάθεσή τους για να συζητήσουν τα όποια θέματα τούς απασχολούν, τονίζοντας ότι «στόχος είναι να επιλυθούν όλα τα προβλήματα».



Πηγή: http://ift.tt/2kINgzV

February 06, 2017 at 07:33AM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΚΥΠΡΟΣ : Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΛΕΪΟΦ : ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » 2η Κατηγορία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Κύπρος